Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ghd Curve Creative Curl Wand

7 Betyg
1699:-

ghd curve - en ny serie av innovativa locktänger för att skapa lockar och vågor som håller lika länge som du gör.

Känner du att dina lockar mister sin spänstighet och faller ur? ghd curve är utvecklat för att ge dig frihet till att lätt styla snygga och glansfulla lockar som håller hela dagen, och även natten.

Hemligheten bakom dessa 4 enastående locktänger är ghds unika tri-zone teknologi som ligger i värmeelementen. Sex snabbtänkande sensorer säkrar en konstant temperatur på 185°C, som är den optimala temperaturen för hårstyling. 

Du är därför garanterad ett resultat som ger dig ett sundare hår och snyggare, glansfullare lockar som håller.

 • En innovativ konformad tång för att skapa en rå och ’;beachy’; look i alla hårlängder.
 • Kategori:Locktång
 • Artikelnummer:
  1121-123-0000
8 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 7 betyg
0
0
0
0
7
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Bästa locktången!

  Detta är favoritlocktången här på Lyko Hede. Det blir dom där perfekta, lösa och busiga lockarna som passar till allt, alltid!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 2 veckor sedan

  Toppen locktong!

  En super bra locktång till alla hår är enkel att använda och man får hållbara lockar i flera dagar. Den enda jag använder själv.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 4 månader sedan

  Men WOHOOO!!!

  För några månader sedan fick jag möjligheten att bli stylad med Curve Creative Curl Wand - och det var UNDERBART! Stylisten bänglade upp mitt ostyrliga (men för en gångs skull ganska nytvättade hår) i olika sektioner, tog en tång och satte igång.

  Detta är ghd Curve Creative Curl Wand. Den är som du hör på namnet CREATIVE. Med denna kan du skapa typ alla slags lockar i världen. Jag trodde mest det var sånna ”beachy waves” som denna var bra för, men nej nej. Jag fick en helt annan styling men med samma ”wand” (den ser ut som ett trollspö, därav namnet) med mer kontrollerade, glamourösa lockar. Det som är unikt med ghd Curve Creative Curl Wand är att den är typ fyrkantig! Jag vet inte vad just det har för funktion, men det gör den unik iallafall.

  Sorry den maniska blicken. Verkligen en mamma på vift och är helt begeistrad av sin tillfälliga frihet.

  Någonting annat som är unikt är just ghds alla stylers innehåller den patenterade tri-zone®-teknologin, en keramisk teknologi som hjälper till att hålla temperaturen på 185°C för en effektiv, men varsam styling. Lockarna blir glansiga, snygga och hållbara UTAN att du sliter onödigt mycket på håret. Använd såklart värmeskydd (gärna det från ghd, det är bra och doftar SÅ gott) (nu låter det som att jag är sponsrad, det är jag INTE)
I tången finns sex snabbtänkande sensorer för att hålla optimal temperatur och ge en jämn spridning av värme när du stylar ditt hår. Jag var faktiskt på lanseringen av ghd Eclipse (finns inte längre, nu heter den Platinum) i London och fick en genomgång av teknologin bakom. Den är avancerad och den funkar skitbra. STOOOR skillnad mot andra tänger.

  Wohoo! Länge leve egot!! Dessa bilder tar jag fram när jag känner mig grå och flötig (varje dag) och njuter lite av den kvart jag var fin.

  + 4

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Full pott

  Min frisör använde den här på mig och jag föll för den omedelbart. Lätt att använda och det blir snygga lockar i mitt hår (som just nu är en längre page). Jag rufsar gärna till mina lockar så jag får en mer naturlig och slarvig look.

  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 8 månader sedan

  Hur snabb att värma upp?

  Hur lång tid tar den på sig att komma upp i 185 grader?
  gillar
  • amanda
   Lyko Kundtjänst -
   för 8 månader sedan
   Hej Emilia. Det tar ca 20-30 sekunder för tången att komma upp i 185grader/ Amanda.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 10 månader sedan

  SUPERNÖJD!

  Testat denna i butik och blev så kär att jag va tvungen att köpa en. Den ger perfekta lockar till mitt axellånga hår, inga korkskruvar utan mer ett lite slarvigare resultat som går att rufsa till. Man kan enkelt skapa en look som ser naturligt slarvig och snygg ut! ÄLSKAR
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018