Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ghd Gold Max Styler

10 Betyg
1799:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fantastiskt tjockt hår är en välsignelse, men styling kan vara en riktig kamp. Med den nya ghd Gold Max Styler kommer du lyckas varje gång. De större plattorna  slätar omedelbart de hårdaste, längsta lockar och afro-hår.

Den nya Gold stylern är den lyxigaste stylern från ghd någonsin. En läckrare design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade, glamorösa plattor som, förutom är underbart vackra att se på, förvandlar ditt hår med samma kvalitet som du förväntar dig från ghd.

Gold Max Styler är dessutom förbättrad med en mängd nyheter - bland annat mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare kropp på stylern.

Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser. 

Elegant design.
Stylerskydd.
Automatisk avstägning.
Sladd: 2.6 m
Storlek plattor: 85 x 40mm
Maxtemperatur: 190°C.
110 - 240V, 150W.
2 års garanti.

 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1121-318-0000
ghd

Köps ofta tillsammans

ghd Gold Max Styler
BaByliss Hårrullar Självhäftande Spolar
Pris för allt
1844:-

Köps ofta tillsammans

ghd Gold Max Styler
Maria Nila Head & Hair Heal Duo
Fudge Clean Blonde Shampoo 300ml
Pris för allt
2787:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Lite dyr, men värd det!

  Den blir varm på nolltid, vilket är bra om man har bråttom i dagens stressiga samhälle. Håret håller sig platt i flera dagar och det blir inte frissigt heller. Enda nackdelen är priset, men det är värd att betala lite mer för då det gör sitt jobb otroligt bra! Den är jättebra om man har okontrollerbart vågigt hår. Men den funkar på alla hårtyper och inte endast de med tjockt hår.

  1988rk
  för 4 veckor sedan
 • krulligt men inte tjockt ....

  hej!
  jag har krulligt men ganska tunt hår(50:50 europeisk/afro) och har gjort erfarenheten att mitt hår bryter av efter att jag plattade det. är ghd gold bara för tjockt hår eller även för krulligt hår som inte är så tjockt?

  Jasmin_13
  för 6 månader sedan
  • Hej! Denna är bra om man vill platta ett lockigt hår. Det går lite snabbare eftersom att plattorna är bredare men den är dock svårare om man vill göra lockar med den.

   Mikaela-Kundtjänst
   för 6 månader sedan
 • Älskar!

  Har tjockt och lockigt hår. Har nu haft denna plattång i cirka 3 år och förstår inte hur jag kunnat platta mitt hår innan! Såg ju helt tokig ut med frissigt och halvplattat hår. Denna gör mitt hår spikrakt och har skurit ner på tiden! Dessutom sliter mitt hår inte lika mycket med denna t.sk. från de plattånger jag tidigare använt (Babyliss, OBH Nordica Björn Axen bl.a.). Den enda nackdelen är ju att man inte kan locka håret med denna av självklara skäl, men det bortser jag ifrån!

  Denna rekommenderas för folk med tjockt hår (t.ex. afro eller väldigt lockigt), däremot anser jag att denna fungerar UTMÄRKT på alla hårtyper då alla mina vänner (med tunt som tjockt, rakare som lockigare) har ÄLSKAT denna. Well worth the money och kvalitén är himmelsk! Har aldrig haft en plattång som hållit så länge!

  Michelle123
  för 10 månader sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017