1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 30 betyg
3
0
2
4
21
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 10 månader sedan

  5 av 5

  En superbra styler för någon med tjockt och mycket hår. Plattar snabbt och smidigt.
  8 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 8 månader sedan
   Om du vill ha beachwaves skulle jag rekommendera dig till att använda den smalare, då jag tycker att det är lättare att forma håret med den ☺️
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  BÄSTA

  Jag älskar denna plattång finns ingen bättre 😊❤❤❤❤❤
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bra plattång

  Jag har lockigt tjockt hår, med andra plattänger har jag inte fått håret rakt, slätt o glansigt hur länge jag än har hållit på. Med denna plattång så har jag på hyfsat kort tid, i förhållande till mitt TJOCKA hår fått ett rakt, sätt och glansigt hår som jag kan ha utsläppt.#tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Grym plattång

  Perfekt för den som har tjock hår och inte vill spendera mycket till med att platta!
  Gillar denna väldigt mycket!

  #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Riktigt bra

  Haft budget plattänger innan bara så var rätt skeptisk till denna först, förstod verkligen inte att det kunde bli sådan stor skillnad med en ordentlig plattång från ett grymt märke. Så den är verkligen värd varenda krona! Kommer aldrig köpa en plattång från något annat märke än ghd från och med nu. #tävling
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Smidig för de med mycket hår

  Lika bra tång som andra GHD-modeller, kan ta ordentliga passéer och därav är den mycket snabb. Jag förstår dock inte hur vissa lyckas locka med denna, så det krävs en viss teknik som jag inte riktigt bemästrar. Vill du ha en tång som är lätt att locka med så skulle jag nog rekommendera gold eller platinum ist.
  1 gillar

ghd
Gold
Max Styler

30 Betyg
1439:20Rek. pris 1799:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fantastiskt tjockt hår är en välsignelse, men styling kan vara en riktig kamp. Med den nya ghd Gold Max Styler kommer du lyckas varje gång. De större plattorna  slätar omedelbart de hårdaste, längsta lockar och afro-hår.

Den nya Gold stylern är den lyxigaste stylern från ghd någonsin. En läckrare design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade, glamorösa plattor som, förutom är underbart vackra att se på, förvandlar ditt hår med samma kvalitet som du förväntar dig från ghd.

Gold Max Styler är dessutom förbättrad med en mängd nyheter - bland annat mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare kropp på stylern.

Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser. 

Elegant design.
Stylerskydd.
Automatisk avstägning.
Sladd: 2.7 m
Storlek plattor: 85 x 40mm
Maxtemperatur: 185°C.
110 - 240V, 150W.
2 års garanti.

 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1121-318-0000

Köps ofta tillsammans

1630:40
1760:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019