1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 33 betyg
3
0
2
4
24
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 16 månader sedan

  5 av 5

  En superbra styler för någon med tjockt och mycket hår. Plattar snabbt och smidigt.
  8 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 14 månader sedan
   Om du vill ha beachwaves skulle jag rekommendera dig till att använda den smalare, då jag tycker att det är lättare att forma håret med den ☺️
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Gold eller platinium

  Hej
  Vad är det för.skillnad mellan Gold och platinium plattång.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Vernesa😊 Plattången ovan heter gold max och den är bredare i plattorna men om du menar New gold så är den största skillnaden är att platinum har fler värmezoner i plattorna vilket ger en jämnare värmefördelning. Platinum har även en speciell funktion som känner igen hårets tjocklek, sektionsstorlek och hastigheten du stylar i och justerar effekten i enlighet med detta.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Tjockt hår och vill ha korkskruvar

  Hej!

  Jag har beslutsångest. Har äntligen bestämt mig att jag ska köpa en ghd plattång och när jag läser tror jag denna passar bäst men vill ha som man kan lätt kan göra korkskruvar med men även platta håret och inte ta flera timmar att ordna. Vad skulle ni rekommendera till en med tjock, lockigt hår?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Ellen! Vill du även kunna göra lockar så rekommenderar jag att du väljer GHD New Gold Styler👍
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Butik

  Hej! Finns denna i butik? I umeå
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Alexander :)
   Dessvärre har vi ingen tillgång till butikernas sortiment. Kontaktuppgifterna till butiken hittar du i länken här nedan:

   lyko.se/butiker/lyko-umea
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  MAGI

  Har du mycket, tjockt och lockigt hår som vägrar förbi platt hur mycket du än plattar det? Då är denna plattång magisk! Jag har kämpat i år för att mitt tjocka lockiga hår ska bli platt och hålla mer än 20 minuter. Så jag köpte denna plattång och det är det bästa jag gjort. Värd varenda krona! Plattar det endast en gång efter jag tvättat håret och det håller sig platt tills nästa gång jag ska tvätta håret. MAGI! #tävling
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Perfekt för "mixed" hår

  Fungerar SUPER på "mixed" hårtyp! Går snabbt att platta och håller sig spikrakt (tills det kommer vatten på då som vanligt :)
  2 gillar

ghd
Gold
Max Styler

33 Betyg
1599:20Rek. pris 1999:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fantastiskt tjockt hår är en välsignelse, men styling kan vara en riktig kamp. Med den nya ghd Gold Max Styler kommer du lyckas varje gång. De större plattorna  slätar omedelbart de hårdaste, längsta lockar och afro-hår.

Den nya Gold stylern är den lyxigaste stylern från ghd någonsin. En läckrare design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade, glamorösa plattor som, förutom är underbart vackra att se på, förvandlar ditt hår med samma kvalitet som du förväntar dig från ghd.

Gold Max Styler är dessutom förbättrad med en mängd nyheter - bland annat mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10% svalare kropp på stylern.

Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser. 

Elegant design.
Stylerskydd.
Automatisk avstägning.
Sladd: 2.7 m
Storlek plattor: 85 x 40mm
Maxtemperatur: 185°C.
110 - 240V, 150W.
2 års garanti.

 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1121-318-0000

Köps ofta tillsammans

1888:20
2967:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter