4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 31 betyg
0
0
1
2
28
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  GHD är dröööm!

  Det var dags för en uppgradering då jag haft min senaste plattång i många år. Och vilken uppgradering!

  Jag är så nöjd med allt som denna plattång har. Den värms upp på två röda, den är skonsam och ger verkligen fin glas till håret.
  Jag var lite tveksam först pga priset. Men det är absolut värt det!

  Jag hade även läst andra recensioner att den var "klumpig" och svår att locka med. Detta håller jag inte alls med om. Gjorde mina lockar på några minuter!
  Bild på håret innan styling, och sedan med halva håret lockat samt andra halvan plattat. Är såååå nöjd!
  #LykoInflutester

  + 1

  8 gillar
  • för 5 månader sedan
   Den ligger i en stabil kartong. Inte inplastad :)
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  kommer håret bryta av?

  Jag har en blandning av europeiskt och afrikanskt hår. Det är väldigt tunt men samtidigt väldigt krulligt. Jag plattar aldrig, då håret är väldigt torrt och har jag plattat bröt topparna av direkt, scary! Jag skulle såklart älska att ha rakt hår som de flesta med krulligt hår. Tror ni är GHD något för mig, eller kommer håret bryta av med den med när det är torrt och väldigt krulligt? Man kan nog inte säga att håret är skadat, men det är naturligt tunt, torrt och växer inte heller som europeiskt hår.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Jasmin. Om du ska köpa en plattång så rekommenderar jag dig verkligen denna, då det är den mest skonsamma du kan hitta. Men självklart är det viktigt att ha bra produkter i håret för att skydda håret till det maximala, därför rekommenderar jag dig att även kika på detta värmeskydd:

   https://www.lyko.se/harvard/styling/varmeskydd/gol...y-spray-125ml-1

   Dock vill jag påpeka att vi aldrig kan garantera hur ditt hår påverkas av denna värme, så det bästa är ju absolut att besöka en av våra butiker där du kan be om att få testa den först ⭐
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 veckor sedan

  Favorit!

  Mitt bästa köp! Denna gör verkligen mitt hår så glansigt. Man behöver inte arbeta mycket för att håret ska blir rakt. Innan jag köpte platinum+ så gillade jag inte att locka med plattång, men när jag använder den här så blir lockarna precis som jag vill ha dom!
  2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Skitbra!

  Köpte denna för att uppgradera från min tidigare plattång från GHD (IV) Tycker denna är minst lika bra, om inte bättre, utan att kännas lika varm. Jag har väldigt grova hårstrån och det känns inte som att styligverktyg från andra billigare märken biter på mitt hår. Med GHD stylingen snabbare och så håller frisyren utan att jag behöver använda någon fixerande spray eller dyl (förutom värmeskydd såklart)
  1 gillar
  • för 3 veckor sedan
   Glömde skriva att den nya modellen är lite bredare, men jag tyckte det inte märktes så mycket. Använde tex plattången i luggen utan problem :)
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Bästa av dom bästa

  Denna har allt! Du kan få platt, lockigt och glansigt hår med hållbart resultat med denna! Så stor skillnad på resultatet med denna jämfört med de tidigare modellerna hos GHD.
  Värd varenda krona om du är en sån som lockar/plattar ditt hår ofta och är rädd om ditt hår.
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Bästa!

  Älskar GHDs plattänger, glider lätt på håret och går otroligt lätt att locka med, man känner också att dom inte alls sliter lika mycket som andra gör. Mjuk värmeplatta också som inte gör att stråna fastnar.
  Gilla

ghd
Platinum
+ Styler

31 Betyg
2399:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Världens första smart-plattång som förutser hårets behov! Utvecklad av ghd-forskare och ingenjörer i över 5 år är ny ultrazon med prediktiv teknik det senaste genombrottet inom värmestyling och garanterar homogen värme över hela plåten.

• Cutting-Edge prediktiv teknik känner igen hårets tjocklek, sektionsstorlek och hastigheten du stylar i och justerar effekten i enlighet med detta.
• Infinitetssensorer övervakar värmen 250 gånger per sekund, för att alltid behålla den säkra värmen på185 ° C.
• Oavsett vilken hårtyp eller stylingteknik du har så kommer ghd platina + försäkra dig om att du kommer få den perfekta mängden kraft för ditt hårs behov.
 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1121-213-0000

Köps ofta tillsammans

2688:-
2877:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019