Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 4 betyg
0
0
0
2
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Volym utan kladd

  Jag gillar att jag får en fin volym utan att produkten "känns". Håret känns som vanligt efter fön vilket är underbart! Härlig doft, hållbar volym. Min flaska har dock en förkärlek till att istället för en mist spraya en stråle vätska om jag inte har den stilla under tiden jag sprayar.
  #tävling
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  På SPRAY!

  Såå bra med en "mist" i rootlifterhyllan. Tycker de "vanliga" kan vara knepiga att applicera men med denna behöver du aldrig oroa dig för att överdosera. Den ger ett rejält lyft utan onödigt klibb.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Naturlig volym!

  Perfekt för mig som vill ha en naturlig volym i både botten och längderna! Använder den tillsammans med min GHD fön efter varje tvätt.
  1 gillar

ghd
Root Lift Spray 100 ml

4 Betyg
239:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Innehåller en sammansättning som ger volym samtidigt som den gör hinnan på håret mjukare. Håret känns och upplevs fylligare efter föning av håret.

Hår med mycket volym har en naturlig livlighet som lyser upp sitt inre självförtroende. För att skapa den glamourösa volymen, välj ghd Style produkter för volym. De aktiva ingredienserna hjälper håret att behålla volymen och supporten. Håret känns fylligare och mer förförande under en längre tid.

100ml

Köps ofta tillsammans

478:-
857:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019