Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ghd Tuperingsborste

8 Betyg
219:-
Fri frakt, kan skickas omgående

ghd Tuperingsborste

Slank, naturlig tupéringsborste med avsmalnat skaft för att enkelt kunna separera passéer. Perfekt för detaljerad styling, finishing och bakåtkamning, oavsett om du stylar håret uppåt eller neråt.
Borstens borst är uppbyggd så att du få en jämn touperingsgrund som håller. Borstet är dessutom gjort av svinborst som inte sliter lika mycket på ditt hår. Den får ordning på småhåret och ger en glansig yta. Går såklart lika bra att använda som vanlig utborstningsborste - till uppsättningar och finish. Perfekt att ha med sig, eftersom den är liten och smidig.

Borsten är tillverkad av bokträ och vildsvinsborst, naturmaterial som är skonsamt mot håret och lätt att arbeta med.Förstavalet vid toupering och styling av våra frisörer på salongerna Lyko Hair i Stockholm & Dala-Järna.

ghd

Köps ofta tillsammans

ghd Tuperingsborste
Fudge Clean Blonde Shampoo 300ml
Pris för allt
408:-

Köps ofta tillsammans

ghd Tuperingsborste
Olaplex Hair Perfector No 3 100ml
ghd Heat Protect Spray
Pris för allt
737:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Älskar!

  Tuperar håret varje dag och då är denna ett måste! Den är så enkel att använda och tuperingen blir så bra med denna, den fungerar grymt bra som en helt vanligt utredningsborste också.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 veckor sedan

  enbart svinborst?

  Hej, eftersom det verkar vara olika färger på stråna undrar jag om alla strån är svinborst eller om det är blandat med syntetiska strån? Undrar också vad skaftet är gjort av.
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 veckor sedan
   Hej Elisabeth. Borstet är gjort av svinborst och nyansskillnaderna är naturliga. Skaftet är tillverkat av bokträ. Hör gärna av dig igen om du har fler funderingar.
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018