5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 10 betyg
0
0
0
0
10
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Dyr

  Dyr men värd sina pengar. Glider lätt genom håret och håret känns mkt mindre skadat än med min förra mkt billigare plattång. Startar och är klar på några sekunder.
  1 gillar
 • Bästa modellen!!!❤️

  Hej!🌺
  Jag har använt olika plattång i mitt liv, men den här är den bästa modellen nu tycker jag. Jag har långt och lockigt hår och vill ha de rakt. Den här plattång GHD Platinum+ cobalt blue styler gör ett utmärkt jobb, den lämnar mitt hår rakt, mjuk och ger en jämn glans. Det är enkel att använda, den värmar upp så snabbt och det är lätt att uppnå önskad stil. Jag är mycket nöjd med det här plattång🥰
  Jag rekommenderar denna produkt!👌🏻👍

  # tävling
  1 gillar
 • Riktigt bra!

  Var lite tveksam till storleken till en början då jag har långt, tjockt och lockigt hår. Men wow vilken plattång 😍 och färgen på denna va riktigt fin också!
  Gilla
 • Sjukt bra!

  Snygg färg, magiskt skonsam för mitt rätt tunna hår, älskar resultatet.

  #tävling
  1 gillar
 • Wow!

  Wow- det första som jag tänkte när jag började använda plattången. Vilken resultat! Jag gillar inte mycket mitt lockigt hår därför använder jag plattång nästan hela tiden. Innan var jag nöjd med märken Braun men sedan tänkte jag att jag vill prova något mer professionnel och lite dyrare. Jag funderade på att köpa plattången av märken Dyson men frågade först min frisör vad hon tycker och hon rekommenderade Ghd. Jag litade på henne och jag är så nöjd. Skillnaden mellan denna och dem andra som jag har använt är att det går snabbare med Ghd, håret känns mycket tungt och rakt. Innan blev mitt hår lätt lockigt igen efter jag har använt en annan plattång men nu det håller sig mycket längre oftast tills nästa tvättning( eller om det regnar 😄) Så kan jag säga att det är en av mina bästa köp.
  1 gillar

ghd
Upbeat Collection
Platinum+ cobalt blue styler

10 Betyg
1819:30Rek. pris 2599:-30
Fri frakt, kan skickas omgående
ghd platinum+ cobalt blue styler
Dags att bekänna färg.

RYTMENS DROTTNING.
"Utstråla bra vibbar med en vacker festivalstil, med hjälp av ghd platinum+ styler i begränsad upplaga i cobalt blue.
Var djärv denna festivalsäsong och skulptera fram en häftig dansfest-stil med ghd platinum+ styler, nu i en upplaga i dynamiskt cobalt blue. Med förutspående ultra-zone-teknik för att möta ditt hårs behov baserat på tjocklek och stylinghastighet, ghd platinum+ kan förvandlia ditt hår till vackra vågor, ringlande lockar och släta slingor i ett enda drag. Med infinity-sensorer för att övervaka värmen över de två precisionsformade plattorna 250 gånger i sekunden för att säkerställa jämn värmefördelning, ghd platinum+ ger dig 70 % starkare hår*, 20 % mer glans och 2 gånger bättre färgskydd**.
För en smidig stylingupplevelse, de avancerade glidande plattorna på platinum+ har en specialutvecklad glansig finish för att ge snabb och enkel styling. Det unika bärarmsgångjärnet håller plattorna perfekt linjerade, vilket ger dig total kontroll över din stil. Med en rundad cylinder för mångsidig styling, skapa festliga lockar, virvlande vågor eller en elegant slät look enkelt med ghd platinum+, till och med i ett festivaltält!
Dansa fram till gryningen med en felfri stil som varar fram till soluppgången."

"*färre avbrutna hårstrån och dubbelt så högt färgskydd jämfört med styler med 230°C
**jämfört med hår som har fått lufttorka"

ghd platinum+ styler
värmeskyddande väska
värmeresistent och skyddande platta

Ultrazon med förutsägbar teknik: det senaste genombrottet inom värmestyling som säkerställer jämnt fördelad värme över hela plattan vilket ger enhetligt vackra resultat med ett enda svep.
Wishbone-gångjärn så att plattan ligger perfekt och ger dig ökad kontroll så att du kan skapa vilken stil du vill
Avancerade, precisionsbaserade flytande plattor med en speciellt högglansig finish för en enkel och slät styling och glans
Värmeresistent skyddsplatta så att du kan styla ditt hår var och när som helst.
Universalspänning som ger samma överlägsna resultat oavsett var du befinner dig i världen.
Automatiskt viloläge som gör att din styler stängs av efter 30 minuters inaktivitet och du själv inte behöver oroa dig.

2,7 meters snurrsladd för en bekväm styling
185ºC temperatur för optimal styling
3 års garanti från tillverkaren
Varans äkthet garanteras
 • Kategori:Plattång
 • Artikelnummer:
  1121-416-0000

Köps ofta tillsammans

1888:30
2597:30

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter