Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ghd Vintage Pink Limited Edition Styler

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen i Sverige. Varje år drabbas 8000 personer avbröstcancer*. ghd deltar i kampen mot bröstcancer för 10:e året i rad och donerar €10** till Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation för varje såld styler och fön samt €2 för ghd:s paddlebrush.

Under denna säsong är vår nya pink limited edition inspirerad av modevärldens aktuellavintagetrend med sofistikerade, delikata och eleganta färger. I en elegant och matt retrofärg ochmed dess läckra metalliska effekter kommer denna passa i varje hem, samtidigt som du är medoch stödjer kampen mot bröstcancer. De senaste 12 åren har ghd donerat €9 miljoner världenöver tack vare ditt stöd.

Med detta års eleganta vintage pink styler, borste och fön, är det lättare än någonsin att visa attdu är med och stödjer kampen mot bröstcancer. #myhaircares

Skapa det perfekta håret varje dag med ghd:s prisvinnandeghd V styler, som med sina rundade och släta plattor är fantastisk för att styla både festliga lockar eller ett perfektrakt hår – i alla hårtyper och hårlängder. Den ger varje stil en lyxig look.*** Tillsammans med årets vintage pink ghd Vlimited pink styler, får du en fantastiskt mjuk, värmeresistentväska i en elegant och matt retrofärg, till förvaringav din styler och andra skönhetsaccessoarer.

  • Kategori:Plattång
  • Artikelnummer:
    1121-134-0000

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018