3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Manlig!

  Doftar ljuvligt. Vill du att mannen i ditt liv ska dofta gott? Då är denna klockren. Mycket mer mustig och manlig än Acqua Di Gio Pour Homme EdT. Dryg och håller länge!
  /Team Hede
  2 gillar

Giorgio Armani
Acqua Di Gio
Homme Absolu Edp 40 ml

1 Betyg
590:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

75 ml40 ml

Vi introducerar ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hyllar fusionen mellan vatten och trä. Det här är tredje kapitlet i historien om ACQUA DI GIÒ, en symbol för mannens samhörighet med naturen som frigör hans inre styrka och frihet.

Denna nya doft betonar
essensen av vatten och dess fundamentala roll i naturen. Det är så här världen ser ut genom Giorgio Armanis ögon, där föreningen mellan vatten och trä tar oss med på en resa in i en tidlös maskulinitet som omfamnar en djupare övergripande medvetenhet.

Med ACQUA DI GIÒ ABSOLU ser vi en inkarnation av mannen som utstrålar en klok och medveten känslighet och en förståelse för elegansen av ultimat lyx.

En fräsch signaturdoft har skapats och berikats med marina noter och patchouli. Patchoulin ger en perfekt balans mellan den akvatiska doften och tränoterna, vilket framkallar en äkta maskulinitet med en sensuell twist som utgör hjärtat av doften. Alliansen mellan trä och akvatisk fräschhet gör patchoulin till naturens perfekta ingrediens.

Flaskan har en träkork i naturlig rönn från hållbara odlingar som har lackats och graverats med Giorgio Armanis klassiska monogram. Korken och flaskans hals blir ett och reflekterar noterna av trä och vatten i själva doften. En elegant komposition av tränoter som mjukas upp av en fräsch akvatisk signatur.40ml

 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  2067-158-0040

Köps ofta tillsammans

819:-
1274:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019