Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Giorgio Armani
Code Colonia EdT 50 ml

2 Betyg
536:-Ord. pris 670:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

75 ml50 ml
Code Colonia har elegans som mannen som vet exakt hur man bär sina kläder med en diskret, avslappnad lätthet, vilket ger honom en speciell attraktionskraft.

Giorgio Armani Code Colonia har en tydlig komposition och är inte bara fräsch som en cologne utan också lätt att tyda, tolka och känna. En lättsam, avslappnad känsla i en diskret doft som inte provocerar utan erbjuder fina ingredienser och en omedelbar upplevelse av kvalitet. Doften är lätt att bära och utstrålar samtidigt en sällsynt elegans. Den är sensuell och tilltalande och skapar en känsloreaktion vid första kontakt.

Giorgio Armani Code Colonia består av en kombination av citrus (bergamott, mandarin och rosépeppar) och aromatiska mellannoter av muskatellsalvia som förenas med blommiga noter och genljuder av apelsinblomma.

Det är den här friskheten hos en cologne som sprudlar av sensualitet, med en lätt men sofistikerad doftslöja, vilket speglar en avslappnad attityd förhöjd till en uppfattning om elegans som alltid respekteras, aldrig försummas.

50 ml
  • Kategori:Parfym
  • Artikelnummer:
    2067-143-0050

Köps ofta tillsammans

1045:15
1324:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter