Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Giorgio Armani
Eau Pour Homme EdT 100 ml

Bli först med att betygsätta produkten
925:-
Fri frakt, kan skickas omgående
När Giorgio Armani presenterade Eau pour Homme 1984 visade det sig vara en doft som perfekt motsvarade hans kreativa filosofi. Flaskan är med sina rundade axlar och maskulina form den visuella gestaltningen av dess innehåll. I hjärtat av denna doft återfinns tidlösa doftnoter i italiensk, klassisk stil till vilka Giorgio Armani har tillsatt en aning nonchalans, en spontan fräschhet och en varm, lugn manlighet.

Formulan har fått ett perfekt mottagande av tre generationer män under årens lopp. Eau pour Homme är sann mot sig själv och har fortfarande samma oförändrade formula. Först en vibration av citrus: bitter apelsin och tangerin som en första soldränkt våg, upplivad av noter av koriander. Sedan kommer kryddorna – muskot och kummin – vilka varsamt omsluts av neroli. Fräschheten blir fylligare och tätare innan den till slut övergår i de varma tonerna från ceder och patchouli, ett vildsint ackord som är envist men ändå perfekt tämjt.

Eau pour Homme utgör ett perfekt exempel på Armani-stilen med sin skickliga blandning av ljus och skugga, solens bländande sken och underskogens mysterium.

100 ml
  • Kategori:Parfym
  • Artikelnummer:
    2067-121-0100

Köps ofta tillsammans

1068:20
1363:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter