1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.9

Baserat på 22 betyg
0
0
1
1
20
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 13 månader sedan

  Mjuk och varm doft

  Jag gillar den! Har luktat på den i parfymhyllan så många gånger och inte gillat doften, för mycket och för stark. Luktade på en teststicka som legat försluten i påse ett dygn och doften var helt annorlunda. Nu har jag parfymen till vardags och den skulle passa lika fint till fest.
  #kundtjänsttestar #GiorgioArmani #parfym
  13 gillar
 • för 5 månader sedan

  Favorit!

  En doft som du kan bära vardag, på jobbet, på nattklubben och söndagsmiddagen. Den är fräsch och sensuell, inte för tung, men ändå ingen söt flickig doft. Den passar kvinnan mitt i livet!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Beroende!

  Gått och blivit beroende av denna! Så härlig doft!! Intensiv men inte stark. Söt men ändå mogen. Trendig men ändå klassisk. Perfekt parfym som måste upplevas med eget doftsinne!
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Stor favorit

  Använt denna parfymen i 4 års tid, suuper god doft och får ofta komplimanger för den. Flera av mina bekanta har och köpt den efter för att dem tyckte den va så god. Passar både dag och natt men om man vill ha en parfym till kvällen och en till dagen skulle jag rekommendera att köra denna på kvällen och Paco Rabanne olympea på dagen. Den är ganska lik denna parfymen men lite lättare så passar lite bättre till dagen.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Lyxig men söt!

  En favorit som ofta köps om till mig, skulle det vara någonting mindre bra så skulle det vara att den inte sitter kvar på huden så länge som jag önskar, men det är verkligen en petitess då jag har orimliga krav...
  Doften är iaf såå god, varm, lyxig, söt men ändå fräsh och fruktig, dofatr verkligen olika på alla. Så häftigt!
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Si si sii

  Doftar mycket bättre på huden än direkt ur flaskan! Märkbar utan att vara för mycket, samtidigt som man doftar som en drööm. Älskar älskar, älskaaarr!
  3 gillar

Giorgio Armani
EdP 30 ml

22 Betyg
635:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml30 ml100 ml
Sì kombinerar tre doftackord som gör den elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord. Svartvinbärsnektarackordet är en kreativ mix av kvinnlighet och passion, den mörka frukten skapar en intensiv styrka. Ackordet är skapat genom en modern framställningsmetod som använder färsk frukt vilket skapar en naturlig, saftig svartvinbärsessens. Ackordet är berikat med två sensuella vaniljnoter; vanilj absolut och en friskare vanilj-djungelessens.

30ml
 • Kategori:Premium
 • Artikelnummer:
  2067-125-0030

Köps ofta tillsammans

784:-
961:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019