Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Glo Skin Beauty Cyto-luxe Mask

Bli först med att betygsätta produkten
700:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Cyto-luxe Mask
En intensiv, hudförnyande ansiktsmask som utnyttjar stamceller från plantriket för att återfå elasticiteten och fyllnaden i huden. Masken känns silkesmjuk och slät.

Rekommenderas för: mogen hud.

Aktiva Ingredienser: Citrustem™ (Citrus Sinensis) – stamceller från apelsin som odlas i laboratorium ger starkare och renare aktiva ingredienser. Dessa innehåller aminosyror, peptider och proteiner som förnyar och bevarar elasticiteten i huden och gör att rynkor reduceras.Instalift® Goji GF (Goji Berry Extract) – används i traditionell kinesisk medicin. Angriper slapp hud och rynkor genom att erbjuda en snabb och synlig lyfteffekt. Ger också långvariga anti-aging fördelar som antioxidanter, och stimulerar kollagenproduktionen.Platinum Ferment – peptid med stark antioxidanteffekt och stimulerar kollagenproduktionen. Indinyl™ – fröextrakt från en indisk planta. Strukturen och verkan liknar hyaluronsyra. Pearl Extract – pärlemor är den viktigaste komponenten i en pärla och innehåller 20 naturliga aminosyror. Forskning visar att det har en förmåga att förnya, läka och stimulera huden.Caviar Extract – innehåller vitamin A, D, E, B, aminosyror och proteiner som ger näring till huden. Glycoderm – ger en trefaldig effekt av ceramider, hyaluronsyra och Blossom Honey.Kombuchka™ (Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose) – kallat "the long life fungus," och är en fermenterad form av svart te, förbättrar texturen.pH: 4.71

Användning: applicera ett jämnt lager i ansiktet och på hals efter rengöring och toner. Låt masken verka i 10 min, och tvätta bort med fuktig handduk. Används 1-2 gånger per vecka. Applicera därefter Cyto-luxe Face Essence.

50ml

Glo Skin Beauty

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018