Glo Skin Beauty Cyto-luxe Mask

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Cyto-luxe Mask
En intensiv, hudförnyande ansiktsmask som utnyttjar stamceller från plantriket för att återfå elasticiteten och fyllnaden i huden. Masken känns silkesmjuk och slät.

Rekommenderas för: mogen hud.

Aktiva Ingredienser: Citrustem™ (Citrus Sinensis) – stamceller från apelsin som odlas i laboratorium ger starkare och renare aktiva ingredienser. Dessa innehåller aminosyror, peptider och proteiner som förnyar och bevarar elasticiteten i huden och gör att rynkor reduceras.Instalift® Goji GF (Goji Berry Extract) – används i traditionell kinesisk medicin. Angriper slapp hud och rynkor genom att erbjuda en snabb och synlig lyfteffekt. Ger också långvariga anti-aging fördelar som antioxidanter, och stimulerar kollagenproduktionen.Platinum Ferment – peptid med stark antioxidanteffekt och stimulerar kollagenproduktionen. Indinyl™ – fröextrakt från en indisk planta. Strukturen och verkan liknar hyaluronsyra. Pearl Extract – pärlemor är den viktigaste komponenten i en pärla och innehåller 20 naturliga aminosyror. Forskning visar att det har en förmåga att förnya, läka och stimulera huden.Caviar Extract – innehåller vitamin A, D, E, B, aminosyror och proteiner som ger näring till huden. Glycoderm – ger en trefaldig effekt av ceramider, hyaluronsyra och Blossom Honey.Kombuchka™ (Saccharomyces/Xylinum Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose) – kallat "the long life fungus," och är en fermenterad form av svart te, förbättrar texturen.pH: 4.71

Användning: applicera ett jämnt lager i ansiktet och på hals efter rengöring och toner. Låt masken verka i 10 min, och tvätta bort med fuktig handduk. Används 1-2 gånger per vecka. Applicera därefter Cyto-luxe Face Essence.

50ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.