Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Glo Skin Beauty
Ultra 15% Vitamin C 30 ml

Bli först med att betygsätta produkten
1200:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Ultra 15 % Vitamin C
Reducerar dramatiskt synligheten av fina linjer och rynkor med en nyteknologisk blandning av peptider och antioxidanter. Detta ger ett komplett skydd, reparerar och stärker hudcellerna och deras funktioner.

Rekommenderas för: alla hudtyper.

Aktiva ingredienser: Ascorbic Acid (L-) (Vitamin C) – en kraftig antioxidant. Skyddar huden mot skador orsakade av UV-strålar. Bleker, förbättrar elasticiteten och minskar synligheten av fina linjer genom att stimulera kollagensyntesen. L-ascorbic Acid är den enda form av Vitamin C som kroppen känner igen och kan använda. Zinc Sulfate – hjälper kollagenasen genom att nytt kollagen kan produceras. Acetyl Tyrosine (L-Tyrosine) – en aminosyra som hjälper huden att absorbera Vitamin C och bidrar till att öka fibroblasternas aktivitet för att öka kollagenproduktionen. Preventheliea - en tetrapeptid som bekämpar skador från UV strålar. Daglig användning visar att DNA repareras och glykosidering motverkas. Longevicell - en buske från medelhavet som är effektivt cellregenerande och påverkar glykosidering av kollagenet och minskar ålderstecken. Inyline - en hexapeptid som minskar linjer som uppstått av mimiska rörelser. pH: 2.10

Användning: applicera på morgonen på rengjord hud. Låt serumet absorbera, applicera B5 Hydration, och vid behov avsluta med en moisturizer från glo therapeutics.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1668-109-0030

Gåva på köpet

Lyko
Super GWP
Rek. pris 1419:-
Handla professionell hudvård för 1000 kr - få gåva värd 1419 kr på köpet!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019