Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Glo Skin Beauty Ultra 15% Vitamin C

Bli först med att betygsätta produkten
1200:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Ultra 15 % Vitamin C
Reducerar dramatiskt synligheten av fina linjer och rynkor med en nyteknologisk blandning av peptider och antioxidanter. Detta ger ett komplett skydd, reparerar och stärker hudcellerna och deras funktioner.

Rekommenderas för: alla hudtyper.

Aktiva ingredienser: Ascorbic Acid (L-) (Vitamin C) – en kraftig antioxidant. Skyddar huden mot skador orsakade av UV-strålar. Bleker, förbättrar elasticiteten och minskar synligheten av fina linjer genom att stimulera kollagensyntesen. L-ascorbic Acid är den enda form av Vitamin C som kroppen känner igen och kan använda. Zinc Sulfate – hjälper kollagenasen genom att nytt kollagen kan produceras. Acetyl Tyrosine (L-Tyrosine) – en aminosyra som hjälper huden att absorbera Vitamin C och bidrar till att öka fibroblasternas aktivitet för att öka kollagenproduktionen. Preventheliea - en tetrapeptid som bekämpar skador från UV strålar. Daglig användning visar att DNA repareras och glykosidering motverkas. Longevicell - en buske från medelhavet som är effektivt cellregenerande och påverkar glykosidering av kollagenet och minskar ålderstecken. Inyline - en hexapeptid som minskar linjer som uppstått av mimiska rörelser. pH: 2.10

Användning: applicera på morgonen på rengjord hud. Låt serumet absorbera, applicera B5 Hydration, och vid behov avsluta med en moisturizer från glo therapeutics.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1668-109-0030

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019