16 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 61 betyg
9
7
7
11
27
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 vecka sedan

  Fantastisk!

  Jag älskade denna. Den gav en härlig och fräsch diskret färg. Kände mig nog fräsch att för det mesta gå utan smink. Superbra!

  Enkel flaska som går lätt att dosera med. Har blandat både med lättare krämer (Camilla Pihl) och tyngre (Maria Åkerberg). Det är i stort sett bara som vattendroppar, så ja kan tycka det var lite svårt att fånga upp det i krämen och kunna blanda ut. Men med lite övning löste väl det där sig 🙌🏻
  Använder denna dagligen och det har blivit en del av min vardagliga hudvårdsrutin.
  Kommer absolut att köpa denna igen!

  Tips från coachen: jag var lite kaxig och tog inte ”tvätta händerna efter användning” på allvar. Så jag var helt brun MELLAN fingrarna, lite sådär halvsnyggt. Så, ännu en anledning att tvätta händerna (det är man väl rätt duktig på nuförtiden).

  Doftfri, snygg flaska. Min hy reagera inte negativt på denna alls.

  Jag skulle absolut rekommendera denna! Köp bara köp! ✨✨

  #LykoInflutester #glöd

  + 1

  10 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 3 veckor sedan

  Self tan drops

  Dessa self tan drops fungerar om man tar väldigt mycket, det är inte 1-3 droppar morgon eller kväll, utan snarare ett helt pump morgon och kväll för att få en liten nyans brunare. Man blir lite varmare vilket ger en härlig effekt av att man har vart ute i solen, jag tror att denna är ett bra komplement till i sommar för att hålla sig fräsch utan att skada huden med solen för mycket.
  Men som sagt man behöver ett helt pump två gånger om dagen för att behålla en liten nyans av brännan, om man är ute efter att bli brun eller mer än en nyans så rekommenderar jag inte den här.
  Om man bara vill ha en liten gnutta så fungerar den absolut. Synd att det går åt så mycket då det är en liten flaska. #lykoinflutester #glöd

  + 1

  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Gillar! Men inte ”wow”

  Det jag gillar med denna är att det blir ett ganska lätt resultat av den, man ser lite fräschare ut av den. Dock tycker jag den är ganska rinnig, så när jag blandar den med min kräm så tycker jag den ”förstör” min kräm lite, den får en annan konstisens liksom. Kommer definitivt använda upp produkten, dock kommer jag efter det absolut återgå till min tanrevel som jag tycker gör jobbet ännu bättre. Men absolut godkänd för de där lilla extra glowet och lite brunare hy. Det har den där bus lukten som många är känsliga mot.

  #lykoinflutester #glöd
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Älskar!!

  Denna produkten är definitivt en ny favorit! Själva produkten i sig är ganska liten, men då ett "pump" räcker för hela ansiktet och även halsen så kommer produkten hålla länge! Rekommenderat är 1-3 droppar, men när jag testade det och att blanda med min moisturizer upplevde inte jag riktigt att jag fick resultat. Men när jag använde 1 helt pump så upplevde jag det mycket bättre! Själva konsistensen är åt det vattnigare hållet, och den kan vara lite svårt att blanda ut med moisturizern. Jag har gjort så att jag applicerat produkten direkt på ansiktet och sedan precis efteråt smörjt in med moisturizer - vilket har funkat för mig!

  Resultatet är ett "solkysst" ansikte, jag upplever inte man får resultat direkt utan efter ett par dagar av att applicerat produkten på kvällen så har det börjat synas för mig! Skulle absolut rekommendera produkten, glöm inte ta ner på halsen bara för det blir lätt en ful rand annars!

  #lykoinflutester #glöd
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Self Tan Drops

  Jag har nu använt dessa tan drops i lite drygt en månad. Jag har använd produkten i princip varje kväll och droppat i några droppar i min nattkräm. När jag först började använda produkten så märkte jag inte så stor skillnad men därefter adderade jag 1-2 droppar extra i min kräm och fick då ett naturligt lyster.

Produkten blev väldigt jämn men faller lite på doften då den klassiska BUS-doften alltid finns där och det kan ibland ta över. Jag har själv normal- till torr hy och tycker att min hud reagerade lite i början men den har nu vant sig vid produkten då jag använt den såpass regelbundet. 


  #Lykoinflutester #Glöd
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Diskret naturlig solbränna!

  Smidig pumpflaska som gradvis skall ge brun utan sol-effekt. Produkten är en tunnflytande, transparent vätska som jag första gången blandade ut i 3 droppar med min dagcreme. Använde dagen efter 2 droppar i dagcremen och fick efter några timmar en väldigt naturlig och diskret solbränna. Vill man bli ordentligt brun får man nog använda denna i flera dagar i sträck och det gör tyvärr den lilla förpackningen ganska odryg. Nöjer man sig dock med en lätt solbränna funkar den fint. Tycker att det är något lättare att få den jämn än med andra "brun utan sol"-produkter. Produkten har den klassiska brun utan sol-doften och man känner av det litegrand då man bär den. Jag har oljig hud och den harmonierar inte på bästa sätt med min hudtyp men fick inga utslag av den. Jag har använt den både i ansikte och på händer och resultatet blev lika jämnt på båda ställena. Bilden visar resultatet efter 2 dagars användning. Sammanfattningsvis en bra gradierande brun utan sol-produkt om du vill ha ett diskret och naturligt resultat men något odryg p g a mängden som behövs för att ge bra effekt och den lilla förpackningen.
  #Lykoinflutester
  #glöd

  + 2

  4 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Inte för mig

  Jag kunde bara använda denna en vecka då jag insåg att den tyvärr inte passade min känsliga hudtyp och gav mig lite finnar.
  Men det som jag hann märka under denna vecka är att den inte gav så mycket färg. Jag använde tre droppar första dagen och sedan en droppe som det rekommenderas och inte förens i slutet på veckan kunde jag ana lite färg i ansiktet. Kanske behövs det lite mer än en droppe om dagen för att man ska få önskad färg. Färgen som blev va dock väldigt naturlig, så vill man endast ha en liten hint av färg så är nog denna bra!
  #LykoInflutester #Glöd
  Gilla

Glöd Sophie Elise
Self Tan drops Face 30 ml

61 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Brun-utan-sol droppar som gradvis utvecklar en naturlig glöd och solkysst solbränna utan att huden utsätts för solen!

Blanda 3 droppar med din dagkräm för att kick-starta solbränna. Blanda sedan följande dag / kväll 1-2 droppar i din favoritkräm för att bibehålla färgen. Tvätta händerna efter applikation.

30 ml

Köps ofta tillsammans

448:-
1398:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter