Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

gloTherapeutics Cyto-luxe Cleanser

Bli först med att betygsätta produkten
570:-
Leverans inom 5-8 dagar

Cyto-Luxe Cleanser En lyxig rengöring som förvandlas till ett rikt skum när den masseras in med vatten. Papayaenzymer avlägsnar skonsamt orenheter, peelar lätt och förbereder huden effektivt för att aktiva ingredienser som peptider och plantstamceller lättare kan penetrera huden. Kombinationen av rengörande och fuktighetsgivande ingredienser lämnar huden mjuk och förnyad. 

Rekommenderas för: åldrande hud. 

Aktiva Ingredienser: Distinctive® Phytostem Centella (Centella Asiatica Meristem Cell Culture) – antiaging och antiinflammatorisk. Uppstramande och reducerar linjer och rynkor. White Tea Complex – avgiftande och antioxidant. Pentavitin (Saccharide Isomerate) – innehåller naturliga kolhydrater som ger långvarig fukt. Papain – enzym som ökar cellförnyelsen som därmed ger en säker och effektiv peeling. SYN®-COLL (Palmitoyl Tripeptide-5) – peptid som stimulerar hudens egen förmåga till att producera kollagen. pH: 6.00 

Användning: applicera en liten mängd rengöring med fuktiga händer, jobba upp ett skum och lägg på fuktigt ansikte. Massera försiktigt i 1 minut och upprepa om nödvändigt. Skölj av med varmt vatten. Används dagligen.

130ml

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017