Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

gloTherapeutics Pumpkin Enzyme Scrub

Bli först med att betygsätta produkten
370:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Pumpkin Enzyme Scrub 
Innehåller ett komplex av fysiska och enzymatiska peelingar som hjälper till att lösa upp och bryta ner matt, grov hud och orenheter utan att skada eller irritera huden. Vårdande och närande ingredienser behåller fukten och balansen i huden, och antioxidanter bidrar till att stärka huden och öka motståndskraften mot miljöstress.

Rekommenderas för: alla hudtyper och tillstånd, bortsett från extra känslig hud. 

Aktiva ingredienser: Date Seeds & Jojoba Beads – sörjer för en naturlig och skonsam fysisk peeling utan att huden stressas. Zeolite – ett poröst mineral som kan fånga upp och avlägsna orenheter från huden. Pumpkin Enzymes – naturligt rik på antioxiderande bioflavonoider och vitamin A, som bidrar till att bryta ner döda och onormala cellstrukturer. Fungal Protease – svampenzym som bidrar till att bryta ner fett, proteiner och kolhydrater. Fruit Enzymes – mjukgör och slätar ut huden. Rice Extract – peeling som tillför fukt, vårdar och lindrar. Phospholipids – fettmolekyler som stärker hudcellerna och gör det lättare för aktiva ämnen att tränga ner i huden. Sphingolipids – fettmolekyler som bidrar till att skydda cellytorna från skadliga miljöfaktorer.gloComplex: Phyllantus Emblica (Amla) Fruit Extract, L-carnosine, Niacinamide, Spin Trap (Phenyl Butyl Nitrone). pH: 6.17 

Användning: fukta huden och massera in en liten mängd av produkten. Låt det verka i 10-15 minuter. Skölj av och följ upp med serum och/eller moisturizer. Kan användas 2-4 gånger i veckan.

50ml

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1668-129-0050

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017

Julklapp på köpet vid köp över 300kr! Ange kod: jul17