Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

gloTherapeutics Ultra 15% Vitamin C

Bli först med att betygsätta produkten
1200:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Ultra 15 % Vitamin C 
Reducerar dramatiskt synligheten av fina linjer och rynkor med en nyteknologisk blandning av peptider och antioxidanter. Detta ger ett komplett skydd, reparerar och stärker hudcellerna och deras funktioner. 

Rekommenderas för: alla hudtyper. 

Aktiva ingredienser: Ascorbic Acid (L-) (Vitamin C) – en kraftig antioxidant. Skyddar huden mot skador orsakade av UV-strålar. Bleker, förbättrar elasticiteten och minskar synligheten av fina linjer genom att stimulera kollagensyntesen. L-ascorbic Acid är den enda form av Vitamin C som kroppen känner igen och kan använda. Zinc Sulfate – hjälper kollagenasen genom att nytt kollagen kan produceras. Acetyl Tyrosine (L-Tyrosine) – en aminosyra som hjälper huden att absorbera Vitamin C och bidrar till att öka fibroblasternas aktivitet för att öka kollagenproduktionen. Preventheliea - en tetrapeptid som bekämpar skador från UV strålar. Daglig användning visar att DNA repareras och glykosidering motverkas. Longevicell - en buske från medelhavet som är effektivt cellregenerande och påverkar glykosidering av kollagenet och minskar ålderstecken. Inyline - en hexapeptid som minskar linjer som  uppstått av mimiska rörelser. pH: 2.10 

Användning: applicera på morgonen på rengjord hud. Låt  serumet absorbera, applicera B5 Hydration, och vid behov avsluta med en moisturizer från glo therapeutics.

30ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1668-109-0030

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017