8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 månader sedan

  Lockar otroligt snabbt!

  Jag är ett stort fan av GHD, och använder till största del deras stylingverktyg. Tycker inte något märke har kunnat mäta sig med dem. Men här har vi något! Denna Golden Curl lockar håret väldigt snabbt.
  Jag höll en pasé i ca 3-4 sekunder och locken blev perfekt.

  Det var lite ovant att sladden hänger "på sidan". Tyckte det var svårt att lägga den bra på bordet och svårt att få till rätt teknik på huvudet. Men man vänjer sig fort och får lätt in rätt teknik.

  Jag var också skeptisk till att den är av guld och är så glansig. Jag tänkte att håret lätt skulle glida av. Men det gör det inte alls! Det är såå enkelt att locka med den.

  Klämmorna som följer med är också otroligt bra. Det är verkligen professionella klämmor. Inte bara någon halvtaskig grej som följer med bara för att.

  Om jag ska ge produkten lite negativ kritik så är det att man inte vet när den är helt varm. Det finns ingen lampa eller ljud som säger till när den är helt varm. Vilket jag tycker är rätt konstigt.

  Men förutom den lilla detaljen tycker jag den är toppen!
  En ny favorit!
  #Lykoinflutester #goldencurl

  + 3

  8 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Wow så snyggt!! 😍
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Lättanvänd, effektiv locktång!

  Jag lockar inte håret speciellt ofta då jag inte riktigt har tålamodet men när jag gör det vill jag att det skall gå snabbt. Denna locktång värmdes upp kvickare än någon annan locktång jag använt. Däremot finns det ingen lampa som lyser när den är färdiguppvärmd.

  Det medföljer 2 st stadiga hårklämmor och en handske för att skydda mot att bränna sig. Jag gjorde misstaget att skippa handsken första gången och brände mig dumt nog. Använde sedan handsken och pga att den är i fingervantemodell och sitter tajt på handen är det jätteenkelt att locka. Den stör inte alls. Jåttebra att locktången är keramiskt behandlad även om man också använder värmeskydd.

  Det tog ca 5 min att locka mitt relativt tunna hår och hade bara i locktången 15 sek per slinga och fick glansiga naturliga lockar med bra hållbarhet. Inte dåligt med 5 års garanti heller. Min gamla locktång kan slänga sig i väggen för detta är verkligen en superbra kvalitetsprodukt👌🏼
  #Lykoinflutester #goldencurl

  + 1

  7 gillar
  • för 2 månader sedan
   🙏😊
   1 gillar

Golden Curl
506 Gold Curler

3 Betyg
1605:65Rek. pris 1889:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Locktång med keramisk turmalinbeläggning (18–25 mm i diameter) för skonsam hårstyling tack vare avancerad jonteknik. Golden curl locktång är ergonomisk, flexibel och skyddar håret mot värme när du stylar.

Använd den här modellen för att skapa slående vackra och strålande blanka lockar i håret – utan att skada det.

Locktången värms upp mycket snabbt, ligger bekvämt i handen när du lockar och kan skapa vackra spänstiga lockar eller ett häpnadsväckande strandvågigt hår. Medföljer en handske som skyddar din hand från brännskador. Så att du kan koncentrera dig helt på frisyren och 2 st krokodilklämmor för att dela upp håret.

Oavsett om du har tjockt eller tunt, kort eller långt hår kommer det här högkvalitativa stylingverktyget att ge dig fantastiska resultat.

Professionell hårvård har aldrig varit så enkel. Vi tror på våra produkter och ger dig därför en femårsgaranti.
 • Kategori:Locktång
 • Artikelnummer:
  2649-101-0000

Köps ofta tillsammans

1674:65
1856:15

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter