Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Goldwell Dualsenses For Men Hair & Body Shampoo 1500ml

2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Dualsenses For Men Hair & Body Shampoo är ett Goldwell 2 in 1 schampo som rengör, vårdar och ger ett nytt liv till hår, hud och hårbotten. Använd Dualsenses For Men Hair & Body Shampoo för märkbart friskare hår som utstrålar maximal livfullhet och tillförs extra energi. Denna Goldwell produkt ökar hårets motståndskraft mot yttre påfrestningar. Dualsenses For Men Hair & Body Shampoo passar alla med normalt hår. 

Användning:
Fördela Dualsenses For Men Hair & Body Shampoo jämnt i hår och hårbotten och massera sedan till skum. Skölj noggrant. Använd gärna Dualsenses For Men Hair & Body Shampoo tillsammans med andra Goldwell produkter för att uppnå bästa resultat.

1500ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1127-164-1500
Goldwell

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  Mycket bra o väldoftande!

  *Tummen upp*

  Caroline2864
  för 1 månad sedan
 • Borta

  Varför är denna borttagen?

  Caroline2864
  för 1 månad sedan
  • Hej Caroline! Goldwell håller på att designa om sin serie Dualsenses och denna finns inte för oss att få tag i just nu. Vi saknar information om och när den kommer finnas för oss att ta in igen. Annars vill vi tipsa dig om märket American Crew, som har liknande produkter och där vi just nu har bra kampanjpriset. Vi hoppas att det kan vara till en liten hjälp för dig. Hör gärna av dig igen om du undrar över någonting mer. Ha en fin dag.

   Tova-Kundtjänst
   för 1 månad sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017