Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Dödar värsta frisset

  Fungerar bra på mitt mycket tjocka och frissiga hår, det undre håret som inte är lika frissigt blir inte tungt. Håret känns mjukare. Doftar lite, vilket jag uppskattar, och gott #tävling
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  -

  Hej, jag har vågigt hår med självfall, och torr hårbotten. Håret är också torrt pga tidigare intensiv blekning. Jag har klippt av allt det slitna och sparar ut till min naturliga hårfärg.

  Men nu försöker jag hitta produkter som är anpassade för mitt hår. Har testat bed head blåa och röda men de tynger ner mitt hår. Min frisör rekommenderar Davines Nounou men vill hitta ett billigare alternativ. Vad rekommenderar ni? :)
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 12 månader sedan
   Hej Linnea!

   Denna serie skulle absolut kunna passa dig. Dock så ger den inte så mycket vård och reparation, utan ger mest fukt och jobbar mot friss :) Kan dock eventuellt tynga ner ditt hår något.
   Gilla

Goldwell
Dualsenses
Just Smooth
Taming Duo

1 Betyg
579:-Rek. pris 658:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Schampo oc Balsam för svårhanterligt och frizzigt hår med en blandning av microPROtec complex och Kukui Nut Oil. Gör omedelbart håret mer lätthanterligt och kontrollerar frizz. Unika FadeStop- Formula, skonsam som vatten, minimerar att färgen mattas ur vid varje användning.

1000ml

Köps ofta tillsammans

828:-
897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019