Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Grazette Colour Mask Nobel Anthracit 150ml

24 Betyg
179:-Rek. pris 240:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Pigmentrik och effektfullt tonande färginpackning,som ger hårfärgen nytt liv ochglans. Produkten är även djupt vårdande, återfuktande och mjukgörande.

Tips! Blanda Colour Mask med Colour ShieldConditioner för att få en ljusare nyans.

Colour Mask finns i tio vackra blonda, röda och bruna nyanser. Avancerad pigmentteknologi gör att färgen når långt in i fjällskiktet, gerlång hålllbarhet och exceptionell konditionering. Toningens intensitetkan regleras genom olika lång verkningstid. Nyansen påverkas ävenav porositet och ljushetsgrad på hårets utgångsläge. Resultatet varar 4 -10 schamponeringar beroende på hårkvalit é och verkningstid. Använd färgbevarande Colour Shield Shampoo och Conditioner mellantoningarna för extra långvarigt resultat.

Doft:
Toppnot Citron, äpple
Mellannot Päron, liljekonvalj, ananas
Basnot Ylang-ylang, persika

Instruktioner:
1. Använd handskar vid applicering på nytvättatoch handdukstorkat hår.
2. Verkningstid: 5-30 minuter, färgen blir intensivare ju längre den verkar.
3. Skölj väl. Undvik kontakt med ögonen.

150ml
Grazette

Köps ofta tillsammans

Grazette Colour Mask Nobel Anthracit 150ml
Ardell Lash Trios
Pris för allt
278:-

Köps ofta tillsammans

Grazette Colour Mask Nobel Anthracit 150ml
Fanola No Yellow Shampoo 350ml
Loreal Paris Préférence Ultra Light 11.11 Silver
Pris för allt
457:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.2

Baserat på 24 betyg
6
4
1
4
9
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Underbar för att fräscha till håret.

  Har haft grått hår i några år och en färg jag trivs i dock är det ett enormt underhåll på denna färg så denna inpackning fräschar till färgen och mam kan variera mellan hur mörkt mam vill har det med lite balsam och tid du har det i håret. Så alla som älskar granny hår slå till på denna
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Mitt hår är förstört!

  Var blond och köpte foxy copper för att göra mitt hår pytte lite varmare. Som en knytnäve i magen när jag satte på det och inser att mitt hår kommer bli skrik orange. Hade det inte längre än 30 sekunder innan jag snabbt försökte skölja bort. Såg ut som en morot i håret och har tvättat håret nu 3 gånger om dagen i 3 dagar och det försvinner inte så toppbetyg för produkten men tyvärr får jag klippa av mitt hår då inget hjälper mot det så var försiktig och tänk igen om du verkligen vill ha orange hår.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Vilken?

  Hej, för ett tag sedan fick jag mig en misslyckad slingning med blekning så jag fick väldigt många blonda slingor just i bakhuvudet (är en kall mellanrum/mörkbrun naturligt) sen har vi färgat över det flera gånger sen dess men det har alltid kommit med varma färger som orange och rött, vill vara så lik min naturliga hårfärg nu igen som möjligt och ej ha röda toner vid speciellt hårfästet, kan man ta denna produkt för att få dom kalla tonerna igen? Tror du att slingorna suger åt sig mer och blir ljusare igen? Vilken färg på denna isåfsll? Tack
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 3 veckor sedan
   Hej. Ju fler färgbehandlingar man gjort desto svårare blir det att förutspå resultatet av kommande behandlingar. Jag rekommenderar dig att gå till en frisör som får titta på ditt hår och därmed lättare kan ge dig korrekt tips om vad du bör göra för att uppnå önskat resultat. I övrigt kan jag varmt rekommendera Fanola No Orange som neutraliserar koppartoner i mörka hår. Läs produktbeskrivningen för att se om du tror att den passar dig. Lycka till!
   https://www.lyko.se/sok?q=Fanola%20no%20orange
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  NOBEL ANTHRACIT

  Jag har precis avfärgat mitt hår och det är väldigt mycket röda och oranga toner i det, jag ska nu färga det ljusbrunt (6) men undrar om denna mask kan hjälpa till att få bort de röda/oranga? Eller hade någon annan produkt vart bättre, vill inte använda silverschampo.
  gillar
  • elin
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej. Jag tror inte att denna produkt kommer att hjälpa dig att dämpa de varma tonerna. För att den ska göra det tror jag du måste bli någon nyans ljusare först. Färger är dock väldigt svårt att rekommendera. Du kan ju alltid testa med denna. Hör gärna av dig och berätta hur det gick :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  ask

  Jag vill få bort mina röda toner, ska jag använda ashy pearl eller nobel anthacite?
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej Senada. För att kunna ge dig riktigt bra tips så skulle jag behöva veta lite mer om ditt hår. Är det blekt/färgat. Hur ljus/mörk är du. Vilket resultat önskar du? Återkom så skall vi kika på lite olika alternativ.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Hur ofta?

  Hej! Har aldrig använd såna här saker förut , hur ofta ska man använda denna? Resten av livet då och då? Konstigt de lät men ni fattar kanske :) eller är de en engångsgrej?

  Sen undrar jag, jag färgade av håret från mörkbrunt och sen la jag i mörk askblond och nu har jag typ brunt hår men mina naturliga röda/guldiga inslag syns och jag gillar det verkligen inte
  Läste på en hemsida att hon använda antracit-färgen. Ska jag också använda den?
  Läste också i kommentarerna om en annan produkt som heter ”.... no orange”. Kommer inte ihåg första ordet
  Ska man ha den istället?

  Mitt hår blir värre nu på sommaren då det blir solblekt ... :/ använder Maria nilas produkter med solskydd i plus en spray till håret som är ett solskydd. Försöker använda keps så mycket som möjligt också

  Tack för hjälpen
  // Kelley :)
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Hej Kelley. Detta är en färginpackning, som du använder efter behov och önskemål. Den används för att hålla liv i färgen mellan färgningarna. Om du har röda/orangea toner så skulle jag rekommendera dig Fanola No Orange... är du gul/guldig så är det istället silverchampo som gäller. För att kunna ge dig en så korrekt rekommendation som det bara är möjligt så skulle jag vilja att du bifogar en bild av ditt hår, här i kommentarerna. Vill du hellre maila in den så är det förstås helt okej.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018