1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 30 betyg
6
4
1
6
13
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Underbar för att fräscha till håret.

  Har haft grått hår i några år och en färg jag trivs i dock är det ett enormt underhåll på denna färg så denna inpackning fräschar till färgen och mam kan variera mellan hur mörkt mam vill har det med lite balsam och tid du har det i håret. Så alla som älskar granny hår slå till på denna
  6 gillar
 • för 1 månad sedan

  Få bort Grånyans

  Hejsan! Jag tonade nyligen håret mellanblondt från ett blekt och slingat ljusblond hår men då blev håret grått!
  Kan jag få bort den gråa nyansen genom att använda fresh gold eller har ni något annat förslag på hur jag får bort den grå nyansen? Tacksam för hjälp!
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Cecilia! Denna kan absolut hjälpa dig att få en varmare nyans. Jag rekommenderar ändå att prova på en slinga först innan du lägger i hela håret för att se om du gillar nyansen.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Varma toner

  Hej! Jag har mellanbrunt färgat hår med lite ljusare slingor i överhåret. Efter varje tvätt blir det bruna guldigare/varmare och lite orangeaktigt, framförallt i solen. Jag behöver något som håller det askigt och kallt medan jag låter min egna färg växa ut. Ska jag använda ashy pearl eller antracit? Vill inte att håret ska bli speciellt mörkare. Men kommer ashy pearl funka på brunt hår?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Sarah! Svårt att säga då jag inte kan se ditt hår. Kallt på kallt kan ibland slå i grön men om du vill testa så gör det på en slinga innan du lägger i hela håret.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Guldfärgat hår

  Jag har försökt få mitt blonda hår till mitt naturliga, sandre färg. Dessvärre har det blonda blivit guldigt istället. Kan jag använda Anthracit för att få bort det guldiga? Om inte, finns det något annat som får bort guldiga nyanser?
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Vill få mörkare hår

  Hej, jag har väldigt ljust hår, platinablont, och vill gärna ha mörkare, något mer naturligt min vanliga hårfärg (mörk askblond). Kan ni rekommendera att man lägger i en mörkare inpackning i så ljust hår som jag har, vilken nyans i så fall?
  Vänliga hälsningar Minna
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  grönt hår

  kan jag använda cocoa crystal för att få en varmbrun färg på grönskiftande brunt hår? har nämlingen gått från blont till brunt men efter jag tvättat de några gånger så syns det gröna mer och mer. Eller har ni ett annat tips ? tacksam för svar :)
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Adrian! Denna kan absolut hjälpa dig att dölja de gröna nyanserna och få ett varmare brunt resultat.
   Gilla

Grazette
Colour Mask 150ml Ruby Red

30 Betyg
179:-Rek. pris 240:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Pigmentrik och effektfullt tonande färginpackning,som ger hårfärgen nytt liv ochglans. Produkten är även djupt vårdande, återfuktande och mjukgörande.

Tips! Blanda Colour Mask med Colour ShieldConditioner för att få en ljusare nyans.

Colour Mask finns i tio vackra blonda, röda och bruna nyanser. Avancerad pigmentteknologi gör att färgen når långt in i fjällskiktet, gerlång hålllbarhet och exceptionell konditionering. Toningens intensitetkan regleras genom olika lång verkningstid. Nyansen påverkas ävenav porositet och ljushetsgrad på hårets utgångsläge. Resultatet varar 4 -10 schamponeringar beroende på hårkvalit é och verkningstid. Använd färgbevarande Colour Shield Shampoo och Conditioner mellantoningarna för extra långvarigt resultat.

Doft:
Toppnot Citron, äpple
Mellannot Päron, liljekonvalj, ananas
Basnot Ylang-ylang, persika

Instruktioner:
1. Använd handskar vid applicering på nytvättatoch handdukstorkat hår.
2. Verkningstid: 5-30 minuter, färgen blir intensivare ju längre den verkar.
3. Skölj väl. Undvik kontakt med ögonen.

150ml

Köps ofta tillsammans

584:-
538:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019