Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Grazette Colour Mask Ruby Red 150ml

25 Betyg
179:-Rek. pris 240:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Pigmentrik och effektfullt tonande färginpackning,som ger hårfärgen nytt liv ochglans. Produkten är även djupt vårdande, återfuktande och mjukgörande.

Tips! Blanda Colour Mask med Colour ShieldConditioner för att få en ljusare nyans.

Colour Mask finns i tio vackra blonda, röda och bruna nyanser. Avancerad pigmentteknologi gör att färgen når långt in i fjällskiktet, gerlång hålllbarhet och exceptionell konditionering. Toningens intensitetkan regleras genom olika lång verkningstid. Nyansen påverkas ävenav porositet och ljushetsgrad på hårets utgångsläge. Resultatet varar 4 -10 schamponeringar beroende på hårkvalit é och verkningstid. Använd färgbevarande Colour Shield Shampoo och Conditioner mellantoningarna för extra långvarigt resultat.

Doft:
Toppnot Citron, äpple
Mellannot Päron, liljekonvalj, ananas
Basnot Ylang-ylang, persika

Instruktioner:
1. Använd handskar vid applicering på nytvättatoch handdukstorkat hår.
2. Verkningstid: 5-30 minuter, färgen blir intensivare ju längre den verkar.
3. Skölj väl. Undvik kontakt med ögonen.

150ml

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
358:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
568:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 25 betyg
6
4
1
5
9
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Underbar för att fräscha till håret.

  Har haft grått hår i några år och en färg jag trivs i dock är det ett enormt underhåll på denna färg så denna inpackning fräschar till färgen och mam kan variera mellan hur mörkt mam vill har det med lite balsam och tid du har det i håret. Så alla som älskar granny hår slå till på denna
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Finns i butik?

  Finns denna produkt i butik i Linköping?
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Hej Ida.
   Tyvärr säljs dessa inte på Lyko i Linköping.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Hej!

  Hur pass mörk är denna? Vilken grad om man säger? Är själv väldigt blekt blond och vill inte få mörkare nyans egentligen, bara skiftningar.
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 månader sedan
   Hej Isa!

   Denna har inget ljushetsläge och ska inte bli mörkare, utan denna Colour Mask dämpar endast varma toner i ett ljust hår och ger ett kallt och askigt resultat. Dock så kan håret upplevas något mörkare när det blir kallare och askigare
   gillar
  • jennie
   för 1 månad sedan
   Nja hörrudu Magnus. Det stämmer inte riktigt. Det blir mörkare om du har i den länge och outspädd. Mkt är beroende av hur länge det får sitta i. Blanda i lite annat balsam så får du lite ljusare. Men det är ju ingen färgning det här, så det sitter inte i för alltid! Bara att leka sig fram. Jag använder det för att jag tycker om grått/silver-hår. Det funkar bara på superljust hår så ni vet. Perfekt om håret är vitt och en hellre vill ha silveraktigt.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Ofärgat hår

  Jag har ofärgat hår, är typ mörkblond. Kan jag använda någon av dessa färginpackningar för att få lite mer liv i mitt ofärgade hår? Är ute efter en lite kallare ton
  gillar
  • emma
   för 3 månader sedan
   Hej Caroline! Dessa fäster tyvärr inte så bra på ett ofärgat hår. Kolla istället på Treat my color eller REF colour masque.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Mitt hår är förstört!

  Var blond och köpte foxy copper för att göra mitt hår pytte lite varmare. Som en knytnäve i magen när jag satte på det och inser att mitt hår kommer bli skrik orange. Hade det inte längre än 30 sekunder innan jag snabbt försökte skölja bort. Såg ut som en morot i håret och har tvättat håret nu 3 gånger om dagen i 3 dagar och det försvinner inte så toppbetyg för produkten men tyvärr får jag klippa av mitt hår då inget hjälper mot det så var försiktig och tänk igen om du verkligen vill ha orange hår.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Vilken?

  Hej, för ett tag sedan fick jag mig en misslyckad slingning med blekning så jag fick väldigt många blonda slingor just i bakhuvudet (är en kall mellanrum/mörkbrun naturligt) sen har vi färgat över det flera gånger sen dess men det har alltid kommit med varma färger som orange och rött, vill vara så lik min naturliga hårfärg nu igen som möjligt och ej ha röda toner vid speciellt hårfästet, kan man ta denna produkt för att få dom kalla tonerna igen? Tror du att slingorna suger åt sig mer och blir ljusare igen? Vilken färg på denna isåfsll? Tack
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 4 månader sedan
   Hej. Ju fler färgbehandlingar man gjort desto svårare blir det att förutspå resultatet av kommande behandlingar. Jag rekommenderar dig att gå till en frisör som får titta på ditt hår och därmed lättare kan ge dig korrekt tips om vad du bör göra för att uppnå önskat resultat. I övrigt kan jag varmt rekommendera Fanola No Orange som neutraliserar koppartoner i mörka hår. Läs produktbeskrivningen för att se om du tror att den passar dig. Lycka till!
   https://www.lyko.se/sok?q=Fanola%20no%20orange
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018