1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 48 betyg
3
2
5
13
25
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Superbra mot kli i hårbotten

  Fick upp det här schampot när jag sökte på Lyko efter hjälp för min kliande hårbotten. Neccin tar inte bort mina besvär helt men är klart det bästa schampot jag prövat hittills - och jag har prövat många. Nu har jag även blivit av med problemet att jag tappar mycket hår. Mitt hår får fin glans och fint fluff och självfallet kommer fram. Håret ser friskt, starkt och fint ut. Måste dock tvätta håret varannan dag med detta schampo annars blir håret fett och trist. Använder även balsamet i samma serie.
  7 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Funkade tyvärr inte

  Funkade tyvä inte på mitt feta hår med torr hårbotten. Håret blev jättefett på bara 1dag 😔.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Mjäll

  Har använt detta mot min kliande hårbotten och det har hjälpt litegrann vilket är så skönt efter år av problem med kliande, MEN nu har jag istället fått jättemycket mjäll! Vad ska jag välja för schampo egentligen som klarar båda problemen?
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Grymt bra schampoo!

  Det här schampoot har räddat min torra vinterhårbotten. Slipper kli och mjälliknande botten. Tycker även det ger fin volym! #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hjälper mot problematiskt hårbotten

  Jag har länge haft problem med en hårbotten som periodvis kliar, blir lätt ”eksemig” (röda stora utslag) och fäller stora vita flagor. Har provat det mesta, inklusive betydligt dyrare produkter än denna, utan effekt. Varvar nu detta schampo med nr 1 i serien (för mjäll) tillsammans med balsamet (nr3) och upplever äntligen effekt! Tycker det hjälper att varva två då hårbotten verkar ”vänja sig” på något konstigt sätt annars..... (men kanske bara är jag). Det är nu både en synbar och kännbar skillnad! Tycker också håret blir mjukt, glansigt och följsamt! Ända nackdelen är precis som många skrivit innan att håret känns fett rätt fort och att man behöver tvätta det ofta. Men det positiva överväger klart! #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Så där

  Hjälper mot min kliande hårbotten men känns som de sliter väldigt mkt på håret och måste använda massa balsam för att överhuvudtaget kunna skölja ur de och borsta håret...
  1 gillar

Grazette
Neccin
No.4 Sensitive Balance Shampoo 250 ml

48 Betyg
169:-Rek. pris 229:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Neccin 4 Shampoo Sensitive Balance är hjälpen för dig som störs av kliande, torr och irriterad hårbotten. Det är ett extremt skonsamt schampo för känslig hårbotten som vårdar, balanserar och återfuktar rikligt. Håret blir friskt, glansigt och attraktivt!

Har utvecklats i Grazette of Swedens eget laboratorium. Produkten har en unik tensidblandning som kombinerat med det behandlande ämnet Piroctone olamine, balanserar den naturliga microloran och återfuktar hårbotten.

Säljs receptfritt hos frisör och är en professionell hårvårdsprodukt av högsta kvalité. Låt Neccin bli en del av din dagliga hårvårdsrutin, och följ upp med Neccin 3 Conditioner för optimal vård. Resultatet blir både en harmonisk hårbotten och ett hår som utstrålar hälsa!

250ml

 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1215-101-0250

Finns även i paket

Grazette
NeccinNo.4 + No.3 Paket
309:-Rek. pris 460:-

Köps ofta tillsammans

368:-
667:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019