Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 19 betyg
0
0
1
3
15
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Under för torr hårbotten

  Har haft problem med torr hårbotten sen jag började äta medicin. Efter 2 tvättar är håret nästan normalt igen. Har testat det mesta men detta är i särklass det bästa schampoot för min torra och ledsna hårbotten. Och klådan är puts veck!

  #tävling
  4 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Awesome!

  Min hårbotten är torr och kliar, ibland med vita flagor.. denna produkt tar bort besvären! Helt fantastiskt schampo! Håret blir glansigare också. Dock blir håret fortare flottigt, måste tvätta varannan dag. Luktar okej men inte starkt. #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Funkar jättebra mot känslig hårbotten

  Har haft problem med torr, kliande och flagande hårbotten under många år. Arbetar på operation vilket gör att jag har på mig operationsmössa hela dagarna vilket inte underlättar min problematik med hårbotten… Har tjockt, ganska grovt axellångt hår och har endast kunnat tvätta håret någon enstaka gång i veckan för att inte förvärra problemen ytterligare – vilket inte funkar när man vill träna och vara aktiv.

  Har provat många olika typer av shampo och hårprodukter i olika prisklasser alltifrån billiga i mataffären, på apoteket till exklusiva på frisersalonger. Har tidigare hittat en serie som fungerar för min känsliga hårbotten, tyvärr är den mycket dyr och säljs endast på några få frisersalonger. Blev därför väldigt glad när jag testade detta schampo och det funkade minst lika bra – till ett betydligt lägre pris.

  Hårbottnen känns återfuktad och varken kliar eller flagnar. Funkar även när jag tvättar håret flera gånger i veckan. Håret känns rent och fräscht. För någon som inte har problem med känslig hårbotten kanske detta är som vilket schampo som helst, men för min hårbotten gör det underverk.

  Om du som jag har problem med torr hårbotten och försöker testa dig fram för att hitta ett schampo som funkar så rekommenderar jag att prova detta. Jag började med den minsta flaskan för att testa och utvärdera och har nu köpt den stora.

  #tävling
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Tacksam över att den finns

  Jovisst, denna är bra både mot hår och hårbotten. Älskar priset.
  Ogillar att den innehåller Sodium Benzoate, då det brukar ge klåda.

  Köper detta schampoo nån gång per år. Försöker ständigt hitta andra produkter som är snälla mot hårbotten, men går ändå tillbaka till den här.

  #tävling
  1 gillar
 • för 8 månader sedan

  Mycket bra

  Jag har i flera år provat olika schampo men inget som fungerar bra. Sedan insåg jag att det var känslig hårbotten jag hade och hittade detta, beställde lilla flaskan först för att prova. Det tog inte många tvättar innan jag märkte skillnad och jag fjällar inte längre. Jag har snart använt schampot i ett år och är mycket nöjd.

  #tävling
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  Otroligt bra!

  Otroligt bra produkter, hela serien! Nr 1 funkar perfekt för folk med mjäll men Nr 4 skulle jag rekommendera för dem med torr hårbotten! Väldigt prisvärt shampoo och balsam i de stora flaskorna! Räcker väldigt länge! #tävling
  Gilla

Grazette
Neccin
4 Sensitive Balance 100 ml

19 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

1000 ml100 ml
Beskrivning
Ingredienser
Effektivt schampo för dig med torr, kliande eller irriterad hårbotten. Extremt skonsamt schampo för känslig hårbotten som vårdar, balanserar och återfuktar rikligt. Håret blir friskt, glansigt och attraktivt.

100ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1215-309-0100

Köps ofta tillsammans

228:-
647:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter