Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 13 månader sedan

  Knastrigt resultat

  Om du som jag har lockigt, torrt hår så undvik denna produkt. Resultatet var knastrigt, frizzigt och obehagligt. Inte haft så dåligt resultat på länge. Står att det passar alla hårtyper men inte för mitt åtminstone.
  Gilla
  • för 6 månader sedan
   Jag pudlar! Har ändrat mitt betyg från 1 till 5. I början var det verkligen som ovan. Men jag fortsatte ge schampoot (och balsamet) en chans och såhär 6 månader senare märker jag en helt annan styrka i håret. Knastret har lagt sig (men märks av, nu är jag dock mer fine med det) men strukturen på mitt hår känns mer friskt, homogent och följsamt. Så jag behövde helt enkelt ge produkten mer tid verkade det som. Om man pallar det så kan det vara värt med andra ord.
   Gilla

Grown Alchemist
Hair Care
Detox Shampoo 500 ml

1 Betyg
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

500 ml200 ml
Beskrivning
Ingredienser
Shampoo 0.1 - Detox är ett uppiggande shampoo, med dess näringsrika avgiftande formula, avgiftar både hår och hårbotten från fria radikaler, orsakade av kost, luftföroreningar och UVA/UVB-strålning. Stärker både hår och hårbotten samt rengör, avgiftar och ger glans. Innehåller naturligt antiseptisk salvia och reparerande provitamin B5. Perfekt för daglig användning, passar alla hårtyper.

Applicera två pump på vått hår, massera in i hår och hårbotten och skölj noggrant. Upprepa vid behov. Följ upp med Grown Alchemist Conditioner - Detox.

500 ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  2382-160-0500

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter