2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 8 betyg
0
0
0
2
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Elegant och fin, mild - men INTE töntig!

  Detta är en enkel och ödmjuk doft, lätt att bära, lätt att tycka om. Elegant och fin, mild men inte töntig. Och jag ÄLSKAR den! En perfekt vardagsparfym som ligger som en rosa slöja och gör vilken tröki torsdag till en fest! Eller typ iallafall.

  Bambu är en del av Guccis historia och redan tidigt tillverkades väskor i läder och bambu. Jag tycker den har en jättefin balans mellan blommigt, luftigt och tungt träigt. Jättefint. Flakongen är i formen av en rosa diamant med en bambu-kvist som kork. Som för att verkligen spä på kontrasten mellan hårt och mjukt.

  Doftnoter är: Bergamott, Ylang Ylag, apelsinblom och lilja samt sandelträ, Tahiti vanlij och grå ambra.

  Jag gillar Gucci Bamboo och jag tycker den ska upplevas. Det är inte en doft som får en att haja till på gatan, men det är en doft du kan känna dig trygg med dag efter dag. Detta kanske inte blir någon långlivad signaturdoft, men den är tillräckligt bra för att jag tycker du ska be om ett litet prov nästa gång du är på ett parfymeri. Mysig.
  8 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 1 månad sedan

  Väldigt god!

  En väldigt god doft som passade både dag och kväll, vardags och fest. Svår att tröttna på!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Lagom!

  Älskar denna då den sitter hela dagen men ändå är väldigt diskret. Jag gillar när en parfym ''blir ett'' med mig och inte lägger sig utanpå så att det känns för starkt, vilket denna verkligen lever upp till! Fin doft som får en att känna sig fräsch och kvinnlig. En solklar favorit hos mig både till vardags och till fest.
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Mjuk och intensiv på positivt sätt

  En perfekt doft för den moderna kvinnan. Den har en styrka men ändå mjuk och behaglig. Doften utstrålar kvinnligt och elegans tycker jag! Den har en aning blommigt i sig, man anar sandelträ, bergamott, liljor, vanilj och lite andra härliga dofter. Gucci lanserade denna 2015 och det blev en given succe, även hos mig!
  #tävling
  3 gillar
 • för 9 månader sedan

  Söt men inte barnslig

  Luktar super gott och har en liten sötare ton i sig men den känns ändå inte barnslig. Väldigt bra både till vardags och lite finare tillfällen.
  Lukten håller också jätte länge så man behöver inte ha med sig den om man ska ut.
  3 gillar
 • för 22 månader sedan

  Så god doft

  Denna parfym luktar så gott och känns lyxig!
  3 gillar

Gucci
Bamboo
EdP 75 ml

8 Betyg
1300:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

75 ml50 ml30 ml

Gucci Bamboo är mjuk och intensiv på en gång. Träiga och varma doftnoter vibrerar genom hjärtat och basen. Fylligt sandelträ, berusande vanilj från Tahiti och unika ackord av grå ambra utgör en kompletterande kontrast med den inneboende kvinnligheten som återfinns i exotiska blommiga noter av mjuk Casablancalilja, kvinnlig apelsinblom och utsökt ylang ylang.

75ml

 • Kategori:Premium
 • Artikelnummer:
  1135-125-0075

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019