2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 10 betyg
0
0
0
2
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 26 månader sedan

  Elegant och fin, mild - men INTE töntig!

  Detta är en enkel och ödmjuk doft, lätt att bära, lätt att tycka om. Elegant och fin, mild men inte töntig. Och jag ÄLSKAR den! En perfekt vardagsparfym som ligger som en rosa slöja och gör vilken tröki torsdag till en fest! Eller typ iallafall.

  Bambu är en del av Guccis historia och redan tidigt tillverkades väskor i läder och bambu. Jag tycker den har en jättefin balans mellan blommigt, luftigt och tungt träigt. Jättefint. Flakongen är i formen av en rosa diamant med en bambu-kvist som kork. Som för att verkligen spä på kontrasten mellan hårt och mjukt.

  Doftnoter är: Bergamott, Ylang Ylag, apelsinblom och lilja samt sandelträ, Tahiti vanlij och grå ambra.

  Jag gillar Gucci Bamboo och jag tycker den ska upplevas. Det är inte en doft som får en att haja till på gatan, men det är en doft du kan känna dig trygg med dag efter dag. Detta kanske inte blir någon långlivad signaturdoft, men den är tillräckligt bra för att jag tycker du ska be om ett litet prov nästa gång du är på ett parfymeri. Mysig.
  9 gillar
 • för 5 månader sedan

  En blommig exotisk doft

  Helt fantastisk parfym som faller mig helt i smaken.
  Personligen fungerar de flesta GUCCI parfymerna på mig, men denna är storfavoriten.
  Bästa köp jag någonsin gjort.
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Älskar

  Den här parfymen är riktigt fin och exklusiv.
  2 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 15 månader sedan

  Väldigt god!

  En väldigt god doft som passade både dag och kväll, vardags och fest. Svår att tröttna på!
  1 gillar
 • för 15 månader sedan

  Lagom!

  Älskar denna då den sitter hela dagen men ändå är väldigt diskret. Jag gillar när en parfym ''blir ett'' med mig och inte lägger sig utanpå så att det känns för starkt, vilket denna verkligen lever upp till! Fin doft som får en att känna sig fräsch och kvinnlig. En solklar favorit hos mig både till vardags och till fest.
  4 gillar
 • för 21 månader sedan

  Mjuk och intensiv på positivt sätt

  En perfekt doft för den moderna kvinnan. Den har en styrka men ändå mjuk och behaglig. Doften utstrålar kvinnligt och elegans tycker jag! Den har en aning blommigt i sig, man anar sandelträ, bergamott, liljor, vanilj och lite andra härliga dofter. Gucci lanserade denna 2015 och det blev en given succe, även hos mig!
  #tävling
  4 gillar

Gucci
Bamboo
EdP 75 ml

10 Betyg
1105:-Ord. pris 1300:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

75 ml50 ml30 ml
Gucci Bamboo EdP är en utsökt träig, blommig parfym för den moderna mångfacetterade kvinnan. Den är mjuk och intensiv på en gång för att utstråla både styrka och femininitet.

Träiga och varma doftnoter vibrerar genom hjärtat och basen. Fylligt sandelträ, berusande vanilj från Tahiti och unika ackord av grå ambra utgör en kompletterande kontrast med den inneboende kvinnligheten som återfinns i exotiska blommiga noter av mjuk Casablancalilja, kvinnlig apelsinblomma och utsökt ylang ylang - Kraftfull och graciös. Bambun frodas under extrema förhållanden, den kan motstå kraften hos en orkan och har en naturlig styrka, den är slank och elegant och höjer sig över all annan växtlighet. Den moderna Gucci-kvinnan delar bambuns egenskaper. Hon balanserar styrka och självförtroende med sin medfödda kvinnlighet och balans.

Topp: Citrus & apelsinblomma
Hjärta: Ylang ylang, casablancalilja, jasmin & kronblad
Bas: Tahitisk vanilj & sandelträ

75 ml
 • Kategori:Premium
 • Artikelnummer:
  1135-125-0075

Köps ofta tillsammans

2252:50
2762:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter