Hairlust

HairLust erbjuder en innovativ och effektiv hårvårdsbehandling som innefattar både kosttillskott och hårprodukter. Vi använder oss av viktiga och grundläggande vitaminer, mineraler och näringsämnen som behövs för att ditt hår ska växa sig längre, friskare och vackrare.

Vi garanterar optimal inre och yttre vård av håret med unikt fokus på synergieffekter och produkter som kompletterar varandra. HairLust är en nordisk produkt speciellt framtagen för att proaktivt möta de behov vi har i de nordiska länderna, baserat på vår livsstil, klimat och hårvårdsrutiner.

HairLust startade med en enkel målsättning: Att göra det möjligt för vem som helst, oavsett hårtyp eller hårfärg, att få ett långt, friskt och vackert hår. Detta mål skulle inte kompromissa med varken ekonomi eller miljö.

Vi är övertygade om att ekologiska produkter gör skillnad! Därför använder vi naturliga och ekologiska ingredienser så fort vi får möjlighet till det. Vi är stolta över att nästan alla våra produkter är certifierad ekologisk och vegan.

HairLust kosttillskott och hårvårdsprodukter är utvecklade med fokus på innovation och skandinaviska värderingar. De naturliga ingredienserna är noggrant utvalda med ett öga för rena ämnen som ger optimal vård av håret, både inifrån och utifrån.
16 produkter

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020