2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 4 veckor sedan

  Verklig Boost till håret!

  Har provat balsamet tillsammans med schampot och är imponerad! Känns som bomull i hårbotten...inget kli eller irritation, känns fantastiskt! Håret känns och blir mjukt och det känns att håret och hårbotten mår bra! HairLust Hair Growth & Repair Shampo och balsam är det skönaste mest effektiva jag provat som ger resultat omedelbart! Jag har mycket känslig hårbotten som lätt blir irriterad med eksem , jag kan varmt rekommendera detta set är superbäst ingen kli eller irritation, men en vitaminboost ända ut i topparna!
  1 gillar
  • för 4 veckor sedan
   Tack fina för dina ord! Ditt hår är också jättefint som jag sett på dina foton😊! Jag förstår dig med Mistiks produkter! Har man något som känns bra och man är supernöjd så känner man inte ofta en anlednig att byta. Speciellt om man har känslig hårbotten som kan reagera på minsta lilla. Sen när man äter mediciner och har sjukdom så behöver håret lite extra omvårdnad likaväl utanpå som för kroppen och såklart kosten är viktig😊...men det räcker inte alltid! 🌼🌸🌼
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  På lager?

  När räknas det att ni får in detta balsamet igen? Vänligen Anna
  Gilla

Hairlust
Hair Growth & Repair Conditioner 250 ml

1 Betyg
229:-
Beskrivning
Ingredienser
HairLust Hair Growth & Repair Conditioner är utvecklad för att motverka slitage från dåliga hårrutiner, fel hårvårdsprodukter, strama frisyrer och hårförlängningar, färgning, värmeredskap eller stress, graviditet och genetik. Kombinationen av ekologiskt kakaosmör, mangosmör och granatäpple-extrakt ger en djupgående vård och kärlek till ditt hår. De näringsrika ingredienserna hjälper till att skydda mot uttorkning och tovigt hår.

Skandinavisk produkt som är certifierad vegansk och ekologisk. Fri från SLS-sulfater, parabener, ftalater och silikon.

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner är till för dig som vill motverka torrt och slitet hår samt upplever försämrad hårkvalité genom vitamin- och mineralbrist, dåliga hårvårdsprodukter, slarviga hårrutiner, slitage från värmeredskap och färgning samt stress, graviditet och genetiskt arv.

Fördela jämt i vått hår och massera in produkten varsamt. Låt verka och skölj sedan ur. Använd 1-3 gånger/vecka baserat på behov.Kombinera med HairLust Growth & Repair Shampoo för bästa resultat.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019