Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Hairlust
Hair Growth Formula Gummies 230 g

Bli först med att betygsätta produkten
319:-
Beskrivning
Ingredienser
HairLust Hair Growth Formula Gummies är läckra, söta och välsmakande vingummi vitaminer till håret. De är kalorisnåla samt rika på vitaminer och mineraler som bidrar till att bibehålla en normal hårväxt. Detta utan att kompromissa med varken smak eller välbehag. Det höga innehållet av bland annat Biotin, folsyra, B5, B6 och B12 skapar den perfekta kombinationen av näring för att upprätthålla och styrka håret inifrån och ut.

Burken innehåller cirka 90 gummies, vilket räcker ungefär 30 dagar. Passande för veganer och allergiker. Fri från laktos och gelatin. Baserat på naturlig färg från lila morotsjuice och på naturliga smaker & sötningsmedel från bär.

Alla över 11 år kan äta HairLust Hair Growth Formula Gummies. Vi rekommenderar dig att rådgöra med läkare före användning om du är gravid, ammar, behandlas med läkemedel eller lider av någon sjukdom. Hair Growth Formula Gummies är naturliga och kalorisnåla vingummivitaminer för håret, perfekta för dig som känner obehag av att svälja tabletter eller kapslar. Dessa Gummies består av essentiella hår vitaminer och mineraler din kropp behöver för att bilda den näringsgrund nödvändig för att odla ett längre och tjockare hår. Produkten är utvecklad med fokus på de specifika behov hos kvinnor i de nordiska länderna och ämnar att möta vår livsstil, klimat, näringsbehov samt hårvårdsrutiner.

Passar om du:
- har upplevt oxidativ stress, som har gett tunnare hår och försämrad hårväxt.
- vill ge ditt hår det bästa näringsmässiga stödet till ett vackert och långt hår.
- ångrar en klippning hos frisören och ditt hår har blivit alldeles för kort.
- har svårt för att odla ett långt hår på grund av att ditt hår är frissigt eller torrt.
- upplever att håret kontinuerligt bryts av eller klyvs.
- har haft hårförlängningar som skadat håret.
- varit har gravid och därför upplevt håravfall och tunt hår.
- har upplevt hormonella förändringar, exempelvis på grund av klimakteriet

Användning av HairLust Hair Growth Formula Gummies: Ta 3 gummies varje dag i samband med måltid. Bör tas tillsammans och tuggas noga innan de sväljs. Den rekommenderade dagliga dosen bör heller inte överskridas. Kosttillskott är avsedda för att komplettera kosten och bör inte ersätta en varierad kost. Skall förvaras torrt och inte i direkt solljus. Förvara vid rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.

230g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019