Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Hairlust
Hair Growth Formula Gummies Men 230 g

Bli först med att betygsätta produkten
319:-
Beskrivning
Ingredienser
HairLust Hair Growth Formula Gummies Men är en effektiv och smakfull produkt till män som upplever de första symptomen på håravfall. Dess unika formula består bl.a. av en kraftfull dos biotin, folsyra, zink och selen. Produkten är specifikt utvecklad för mäns hårsäckar och hårbotten, med fokus på håravfall. HairLust Hair Growth Formula Gummies Men är en modern och revolutionerande produkt för att upprätthålla en sund och bra hårväxt.

Burken innehåller cirka 90 gummies, vilket räcker ungefär 30 dagar. Passande för veganer och allergiker. Fri från laktos och gelatin. Baserat på naturlig färg från klorofyll och på naturliga smaker & sötningsmedel från bär.

Alla över 11 år kan äta HairLust Hair Growth Formula Gummies Men. Vi rekommenderar dig att rådgöra med läkare före användning om du är gravid, ammar, behandlas med läkemedel eller lider av någon sjukdom. Våra smakfulla vingummin vitaminer är till för dig som lider av vitamin – och mineralbrist, hårslitage i form av dåliga hårprodukter, hårrutiner och styling men även hormonella förändringar och genetiska arv som påverkar hårtillväxten.

HairLust Hair Growth Formula Gummies Men rekommenderas om du:
- upplevt stress i form av minskad hårväxt och tunt hår.
- önskar ge ditt hår den bästa näringsmässiga stöd för att växa sig starkt.
- ångrar en hårklippning och vill få håret att växa ut igen.
- upplever hormonella förändringar.
- av olika orsaker upplever början på håravfall och tunt hår.

Användning av HairLust Hair Growth Formula Gummies Men: Ta 3 Gummies varje dag i samband med måltid. Bör tas tillsammans och tuggas noga innan de sväljs. Den rekommenderade dagliga dosen bör heller inte överskridas. Kosttillskott är avsedda för att komplettera kosten och bör inte ersätta en varierad kost. Skall förvaras torrt och inte i direkt solljus. Förvara vid rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.

230g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019