Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 4 betyg
2
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Utmärkt!

  Använde dessa för att vaxa överläppen. Blev jättebra, allt hår försvann! Lämnade kvar lite vax på huden, men detta gick bort med den medföljande oljan. Extra plus att man kan vika ihop och spara de vaxremsor man inte behöver. Kommer köpa igen!
  2 gillar
 • för 23 månader sedan

  Snustorra

  Funkade ej, var helt snustorra efter att ha följt instruktion om att värma mellan händerna i 15 sek. Blev en reklamation
  Gilla
 • för 24 månader sedan

  Vaxet fastnade i ansiktet

  Skulle vaxa mina ögonbryn, fanns med en bra och tydlig bruksanvisning. Först så skulle man dela på vaxremsan, men efter uppvärmning så la vaxet sig bara på ena remsan. Provade igen och fick värma den mycket varmare, remsan gick att jämnt dela på två, och skulle prova att lägga den ovanför mina ögonbryn. Gnuggade på vaxet, men vaxet följde inte med remsan utan var kvar på huden som ett tjockt lager. Missnöjd!!! Svårt att dessutom få bort vaxet, fick dra bort det mesta med pincett. Köp hellre veets vax för bikini om ni ska prova att vaxa ögonbrynen.
  Gilla

Hanne Bang
Hårborttagning Organic Wax FACE

4 Betyg
59:-
Beskrivning
Ingredienser
Hanne Bang “Organic Wax FACE” är ett ekologiskt hårborttagningsvax, som består 100% av naturliga ingredienser. Vaxet avlägsnar lätt och effektivt oönskad hårväxt i ansiktet, så att huden förblir len och hårlös i 4-6 veckor. Samtidigt ger vaxet huden en mild peeling som gör huden mjuk som siden.

Innehåller 20st återandvändbara vaxremsor.
 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  2202-100-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter