2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 24 betyg
0
2
0
2
20
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  Så bra!

  Bästa vaxet jag har använt. Det är ju egentligen bara socker så det går lätt att tvätta bort kladd med vatten, det går att återanvända tygremsorna och det är mycket effektivt. Jag måste säga att det är det "minst" smärtsamma vax jag har testat, inte för att vax är smärtfritt. Ett tipps är att använda det så varmt som man står ut med, då kan man breda ut det tunnare och sparar på så sett vax. Trevligt att det är ekologiskt och att man förstår allt på innehållsförteckningen också.
  10 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 1 månad sedan

  Fungerar knappt + bristfällig info

  Köpte denna produkt med inställningen att jag verkligen skulle ge sugaring wax en chans. Följde instruktionerna om torra, rena ben, tillräckligt långa strån, rätt värmningstid av vaxet, appliceringsmetod, borttagningsmetod etc. till punkt och pricka. Ändå lämnade vaxet många hårstrån kvar, och jag fick upprepa proceduren otalet gånger på samma ställe innan det fungerade någolunda. Dessutom innehåller produkten onödigt mycket plast: burken är av plast liksom troligtvis remsorna. Ang. remsorna är detta speciellt störande, de anges vara av "tyg" men ingenstans står det vad för material de är gjorda av. Dock är de mycket lika sådana som används i t ex våtservetter och engångsdukar av polypropen, d v s syntetiskt plastfibertyg. Om det är plast, skriv då "plasttyg" och inte tyg, tack! Eller helst, byt mot naturmaterial, sådant går ju också att tvätta och använda igen.
  (Jag har nu, tre dagar senare, gett vaxet en chans till. En viktig faktor är uppvärmningtiden. Man får inte värma längre än det står. På 800W effekt och 20 sekunder i mikro - tiden helt enl. instruktion - blev vaxet segt som kola och fungerade bättre, men tyvärr inte så bra jag hade hoppats. Kan inte rekommenderas.)
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Jättebra!

  Magisk men skulle ha 2 istället för 1
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hanne Bang Sugaring Wax

  Någon som har testat att använda denna i ansiktet, runt ögonbrynen? Det står på förpackningen att man inte ska använda vaxet ”på” ögonbrynen. Huden är såklart tunnare där, men hade så gärna velat veta om någon av er testat och om det gick bra? Hade varit fantastiskt eftersom jag reagerar på alla andra typer av vaxer som inte är naturliga.
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Contents question

  Do i have to buy a wax spread and waxing strips separately ? Are they included with the pack?
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Hej

  Hur många behöver jag köpa om jag ska vaxa hela benen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Jasmine :)
   det räcker nog med en burk för att växa hela benen, men vill du vara helt säker på att det ska räcka skulle jag ändå köpa 2 👍😊
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Grym!

  Gillar denna starkt, tar bort så gott som allt, bara duscha av de kladdiga som är kvar. Tog bikinilinjen med denna.
  1 gillar

Hanne Bang
Hårborttagning Sugaring Wax 360 g

24 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Hanne Bang “Sugaring Wax” är ett ekologiskt hårborttagningsvax, som består 100% av naturliga ingredienser. Vaxet avlägsnar lätt och effektivt oönskad hårväxt i ansiktet och på kroppen, så att huden förblir len och hårlös i 4-6 veckor. Samtidigt ger vaxet huden en mild peeling som gör huden mjuk som siden.

Innehåller burk med 360 g. vax, 10 återanvändbara tygremsor och 2 spatlar (en liten till ansiktet och en stor till kroppen).
 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  2202-102-0000

Köps ofta tillsammans

188:-
257:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter