Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Harriet.N Drop Of Gold Pure Argan Oil

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Multifunktionella Harriet. N Drop of Gold är 100% ren, kallpressad arganolja och är rik på antioxidanter, vitamin A och E samt essentiella fettsyror som hjälper till att effektivt förebygga synbarheten av ålderstecken. Drop of Gold har en tunn, silkeslen konsistens som snabbt absorberas och främjar hudens egna elasticitet samt hjälper till att reducera synbarheten av rynkor och fina linjer - för en fräsch, mer ungdomlig look!

Denna multifunktionella olja fungerar både till hud, hår, fransar, läppar och naglar! Den hjälper till att stimulera och förbättra hårets elasticitet för en fylligare, friskare känsla samtidigt återfuktar och balanserar hårbotten för att reducera flagor och mjäll. Den hjälper även till att ge en stärkande effekt till dina naglar, samt mjukgör händer. Den ger dina läppar en mjuk känsla, och håller dina fransar återfuktade.

Drop Of Gold kan även hjälpa till att reducera irration och annat obehag vid t.ex eksem, oren hy och psoriasis. Vi rekommenderar dock att rådfråga din läkare innan du använder produkten om du har en ytterst känslig hy eller någon hudåkomma.

  • Specifikationer100% kallpressad ren arganolja.
  • Ej testad på djur.
  • Multifunktionell: Fungerar för hud, hår, fransar, läppar, naglar & händer.Certifierad ekologisk.

Användning:
För fuktgivande anti-age effekt: Rengör din hy ordentligt, massera sedan in några droppar av oljan på torr, rengjord hy. Undvik ögonområdet.

För hår & hårbotten: Massera in håroljan i torrt/fuktigt hår i topparna. Om du har torr hårbotten kan du även applicera en liten mängd av oljan och massera in i hårbotten.

För händer & naglar: Massera in en liten mängd olja över nagelband och naglar, massera även in över händerna så ofta du behöver.

Blemmor/psoriasis/eksem/oren hy: Om du har någon hudåkomma rekommenderar vi att du först tar kontakt med din läkare innan du använder produkten. Massera in oljan över problemområdet tills den absorberats.

Läppar & ögonfransar: Massera en liten mängd olja över torra läppar (får ej sväljas). Ta en liten mängd olja på fingertoppen och stryk försiktigt över rengjorda fransar (se till att inte få oljan i ögonen).

För din bebis & dig: Då denna olja är 100% ren, kallpressad arganolja kan den även hjälpa till att hålla huden på din bebis len.

Tänk på att alltid testa produkten på ett litet område först, t.ex handleden, för att förebygga eventuell överkänslighet. Om du känner dig osäker på produkten rekommenderar vi att du tar kontakt med din läkare för råd.

50ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018