Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.0

Baserat på 25 betyg
10
1
2
4
8
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Oväntat superbra❤️

  Hade mörkblont hår och blekta slingor med lila/rosa färg i. Detta tog bort all färg och blekte resten som en dans på ca 20 minuter. Första gången jag använde den produkten så jag var försiktig. Ska köra en omgång till efter rekommenderade tre veckor. Håret verkar i väldigt bra skick med tanke på min lite kassa hårkvalite och blekningsgraden. Jättenöjd⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  5 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 34 månader sedan

  ombre

  Totalt bortkastat! Ingen större skillnad, gör håret bara gult. Hade ljusare hår än bilden på fpk och blev inte ett dugg bra. Lovar att hon på bilden gjort detta tre fyra gånger innan en efterbild är taget..
  2 gillar
  • för 13 månader sedan
   Man måste alltid nyansera ett nyblekt hår. Sällan det blir perfekt direkt
   2 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Decent lightner.

  It made my dark blonde hair a few shades lighter, didn't damage my hair much and easy to apply with a friend helping you. I also used it to remove colourista rose gold permanent hair dye and worked super well. Good product if you're looning for a lightweight bleach. #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  solen hade gjort en bättre blekning

  Har naturligt rött hår, men det är starkt och healthy, har inte haft någon färgprodukt i håret på över 2 år. Denna gjorde verkligen ingenting alls förutom att torka ut mitt hår. Conditionern kändes bra i håret.
  Ärligt talat så tror jag att solen hade gjort ett bättre jobb att bleka håret. 119kr bortkastat på detta då. :) Skulle hellre rekommendera Manic Panic, deras hårprodukter är både veganska och jättestarka och bra, använde de när jag brukade färga mitt hår för några år sedan. Hade trott att L'Oreal skulle haft lika bra kvalitét men tydligen inte.
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bleach

  Hej!
  Bleker den även grått hår?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Maria!
   Ja denna ska bleka även ett grått hår 😊👍
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Gjorde mitt hår gult

  Har rätt så mörkt hår så gjorde som en normal människa skulle göra, bleka två gånger men mitt hår blev gult eller ljusprange ☹️ Långt ifrån efter mina förväntningar då jag hört att detta ska vara ett bra blekmedel för oss med brunt hår. Dessutom blev mitt hår riktigt torrt av det.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Flytta upp det ljusa

  Hej! Mitt hår ser ut såhär just nu. Jag skulle vilja flytta upp det ljusa lite, tror ni att denna kan funka för mig? Kommer en toning behövas efter? Kan ni rekommendera mig en toning som passar mig om jag vill ha det åt det beiga hållet? 😊
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Nu har jag blekt och såhär blev det. Mellanpartiet var svårblekt så jag borde bleka det igen, eller tänker jag fel? Jag hade nog i blekningen lite för kort stund. Jag körde på ca 35min. Borde jag bleka enbart Mellanpartiet igen och sedan lägga i en toning, eller kan enbart en toning göra det finare. Det är som du ser ganska orange och varmt just där :)
   Gilla

Loreal Paris
Colorista
Effects Bleach

25 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Colorista är en hårfärgsserie som är utvecklad för att matcha din personlighet. Välj bland flera olika spännande färger, i olika toner, med olika grader av varaktighet.

Colorista Bleach är en intensiv blondering som också kan användas i brunt hår. Appliceras i hela håret eller börja 2 cm från hårrötterna för en mer casual look. Kan också användas för att avfärga håret innan du färgar det med Colorista washout.

Se instruktionerna på bruksanvisningen i förpackningen.
Vilken #colorista är du?
 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1185-574-0002

Köps ofta tillsammans

148:-
317:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020