19 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 168 betyg
38
26
29
23
52
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 33 månader sedan

  Så bra!

  Jag har färgat mitt hår med SÅ många olika sorters färger, toningar etc. både sådana som kan köpas i Sverige och sådana som måste importeras. Sådana man måste blanda själv med väteperoxid och henna men denna är den bästa jag prövat. Denna luktar nästan ingenting och mitt hår har återhämtat sig bättre än någonsin, mitt hår hade varit silver i ett och ett halvt år. Det hade alltså blekts otroligt mycket men denna toning fixade faktiskt väldigt mycket utav hur livlöst det såg ut. Jag köpte marmelade och tänker köpa en till nu.
  12 gillar
  • för 6 månader sedan
   Hur många tvättar håller denna färgen? Och om man sätter caffe machiatto på silverblont hår, blir håret grönt?
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 23 månader sedan

  Besviken

  Utifrån betyg och omdömen hade jag större förväntningar på denna produkt. Ville få bort gula/oranga toner men det blev gråblått.
  6 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Den blåa tonen i håret tvättas ur efter någon tvätt. Det är bättre att bli lite blå i håret än få de gulatonerna. blir samma effekt med silverschampoo eller vid vissa blekningar även på salong 😉 hoppas din färg blev bättre efter några tvättar 😊🙌🏼
   Gilla
 • Ice ice blondy

  Vad jag kan utläsa av kommentarerna så kan redan väldigt ljust hår/slingor bli blåa/lila. Är det något som går bort efter någon extra tvätt eller kommer det hänga i under ett par veckor?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   igår 13:32
   Hej Jennifer! :)
   Ja det stämmer, det finns att den kan slå över lite i blått eller lila. Oftast försvinner de efter ett tag, men det är svårt att säga hur lång tid det tar, det beror lite på vilken kvalitet ditt hår har och hur mycket det har sugit åt sig av färgen. Skulle det sitta i, så kan du testa med ett djuprengörande schampo för att få bort eventuella missfärgningar 😊👍https://www.lyko.se/paul-mitchell/paul-mitchell-clarifying-shampoo-three-300ml
   1 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Ljusbrun kall färg?

  Jag vill ha en mellanbrun kall färg och lutar åt Caffe Macchiato, men är rädd att den blir lite för mörk. Såg i någon tidigare kommentar att det går att blanda färgerna. Finns det någon ljusare kall färg som jag kan blanda den med i så fall? Frozen Sands (kommer den in snart?)?
  Gilla
  • idag 09:48
   Tack för svaret! Har du tips på någon snäppet ljusare kall brun parfymfri färg? Annars får jag köra på Caffe Macchiato och hoppas att det funkar.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  10.01 Ice Ice Blondy

  Tar bort de allra ljusaste gula partierna efter en misslyckad hemmablekning. Provade sedan Wella Color Fresh 10/81 och 0/6 vilket hjälpe till lite extra med de mörkare partierna.

  Rekommenderar absolut till de som har en jämnare ton i håret än jag hade! :)
  Gilla
 • Ljusare hår

  Jag har ofärgat mörkblont hår och vill bli ljusare utan att hemmableka (rädd för att misslyckas). Kan jag använda nån av dessa 9.12, 902 eller 10.01 för att bli det?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Inger✨ Är ditt hår bara något mörkare än dessa så kan du använda dem men ditt hår kommer endast att ljusas upp cirka ett steg då det endast är en toning och blir då något varmare i nyansen.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Vol

  Hur hög halt väteperoxid är det i denna?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Maria✨ De går ej ut exakt med vilken % den innehåller men det är en toning så den är låg.
   Gilla

Four Reasons
Take Away Color (Kallbrun) 5.1 Caffe Macchiato

168 Betyg
103:20Rek. pris 149:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Ammoniakfri hårfärg (intensivtoning) som ger dig en vacker och härlig färg med naturligt resultat på ett snabbt och enkelt sätt.

Tack vare saknaden av ammoniak i produkten får du en betydligt skonsammare färgning för håret eftersom produkten inte angriper och tar bort naturlig färg lika aggressivt som färg med ammoniak i. Detta leder i sin tur till en mer naturlig färgning med mer glans och lyster
 • Oparfymerad färgning för dig som är känslig mot starka dofter
 • Den milda men effektiva färgningen utan ammoniak ger dig ett naturligt resultat som ser livligt och glansigt ut
 • Bra täckningsförmåga trots saknaden av ammoniak. Detta är en demi-permanent hårfärgning (permanent hårfärg utan ammoniak) som kan täcka upp till minst 70% på grått hår
 • NPT (Nano Pigment Technology) är en nytänkande teknik inom hårfärgning som tillverkarna har patent på. Four Reasons Take Away Colors är uppbyggt på samma sätt som den ammoniakfria succéfärgen KC Color Velvet som används i över 1000 salonger runt om i Skandinavien.
 • Detta är beviset på att man kan använda ammoniakfri hårfärg för att få bra resultat även hemma. Färgerna bygger på små färgpigment i nanoklassen vilket gör att färgpigmenten tränger in och sätter sig i hårets struktur lättare utan hjälp av ammoniak.
 • NPT-tekniken ger dig fantastiska färgresultat utan att utsätta dig och håret för ammoniak
Alla nyanser i Four Reasons Take Away Serie:

1.0 - Black Velvet (Svart)
3.0 - Coffee Bean (Djup mörkbrun)
4.1 - Espresso (Kall mörkbrun)
4.7 - Chocolate Chip (Mörkbrun)
5.1 - Caffé Macchiato (Kallbrun)
5.35 - Brownie (Varm djupbrun)
5.52 - Cherry Tree (Mahognybrun)
6.35 - Chocoholic (Varmbrun)
6.4 - Carot Cake (Kopparbrun)
7.35 - Cinnamon Bun (Varm ljusbrun)
7.43 - Marmelade (Kopparblond)
7.46R - Red Hot Chili (Röd)
8.3 - Honey Bunny (Ljus honung)
913 - Vanilla Sky (Mycket ljus beige)
10.01 - Ice Ice Blondy (Mycket ljus askblond)

Köps ofta tillsammans

252:20
321:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter