Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 7 betyg
2
0
0
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Perfektion 9-1

  Blekte mitt hår, ofärgat sedan innan.. la tyvärr pengar på fudge silver shampoo, för att dämpa det gula, och det är kanske det sämsta silver shampoot jag någonsin testat men så köpte jag Igora Vibrance 9-1 och allt det gula är borta, hela mitt hår är platina/silver/vitt inte randigt utan en blandning av alla tre- helt magiskt fint! (Icy-vanilla-blond) rekomenderas om du som jag lyckats med din hemmablekning ;-)
  3 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Ranin! Det beror helt på vilken färg du har sedan innan. Återkom gärna med en bild på ditt hår så ska vi kolla på detta.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Ny förpackning samma färg

  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 månader sedan
   Hej Sofia 🙂 Ja, det är samma nyans fast i den nya förpackningen och formulan. Dock kan den nya upplevas liite mörkare, vilket kan vara bra att veta.
   1 gillar
 • för 5 månader sedan

  Vad heter färgen mer än 9-1?

  Hej! Jag letar efter en kall färg från igora som ska heta 9 1/2-1
  Kan det vara denna som menas då? Hittar ingen annan som heter som det här förutom 9 1!
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  9-1 eller 9,5-1?

  Hej!
  Jag har beställt igora vibrance 9-1 för att få bort de gula tonerna i håret. Efter att ha googlat lite, så blir jag lite rädd att det ljusa kanske blir för mörkt?
  Jag vill alltså fortfarande att håret ska vara ljust, men utan de gula tonerna. Tror ni att det blir bra med denna toningen? Eller borde jag tagit toningen 9,5-1?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Lina! 9-1 har en tendes att bli väldigt kall och lite mörk. Dock ljusnar den eftersom då den endast är en toning. Är du rädd att den skall bli för mörk så skulle jag rekommendera att du istället använder 9,5-1.
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Bra bottenfärg

  Lägger denna i hela håret innan jag slingar blont. Ser salongsgjort och naturligt ut!
  1 gillar
 • för 9 månader sedan

  Toning?

  Hej! Jag har ombre/balayage just nu topparna är blekta och botten är väldigt varm så jag undrar om jag kan använda denna för att få
  en bättre färg upp till eller kommer toningen inte fastna?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Julia! Du kan använda en kall toning på det övre håret men om du väljer en för ljus så kommer det ej att göra någon skillnad.
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora Vibrance
Schwarzkopf 9-1 Extra Ljusblond Cendré

7 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Igora Vibrance: En intensiv och sprakande toning som ger en färgupplevelse.

Denna lättblandade färgkräm är fri från ammoniak och ger strålande och livfulla färgresultat. Pigmenten trängerdjupt in i håret för att uppnå ett rikt färgresultat och upp till 70% gråhårstäckning. Innehåller intensiva vårdämnen,vitaminer och lipider som ger styrka och ett mjukt glänsande hår. Med Igora Vibrance utsrålar håret intensiv färg och oemotståndlig glans.

Bruksanvisning:

Förberedelser:
Innan du börjar, se till att ha något som kan skydda kläderna och använd handskar. Igora Vibrance skall användas på torrt hår. Innehållet räcker för 1 till 2 appliceringar beroende på hårets längd.

Användning:
Skydda kläderna och använd handskar. Skruva av korken på applikatorflaskan. Häll hälften av färgtubens innehåll (30m) i applikatorflaskan. Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidig kräm.

Om det är första gången du använder toningen:
Den gär appliceringen rekommenderas för hår som inte nyligen färgats med en permanet hårfärg. Skruva avtoppen på applikatorflaskan och applicera Igora Vibrance i det torra håret direkt från flaskan. Applicera jämnt från rot till topp och kamma igenom. Verkningstid: 10-20 minuter berodende på önskad färgintensitet. Ju närmare maximal verkningstid destointensivare resultat och desto bättre gråhårstäckning.

Utväxtbehandling:
Den här appliceringen rekommenderas för hår somnyligen färgats och där du kan se en utväxtrand. Skruva av toppen på applikatorflaskan och appliceraIgora Vibrance i torrt hår direkt från flaskan. Applicera först enbart på utväxten, låt verka i 10-15 minuter. Applicera sedan på längder och toppar och låt verka i ytterligare 5-10 minuter. Kamma igenom.

För fint hår:
Behandla alltid hårfästet runt ansiktet och nacken sist. Om innehållet i en applikatorflaska inte är tillräckligt, häll i den resterande hälften av tuben i den andra applikatorflaskan, skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn, smidigt kräm.

Efterbehandlingen:
När verkningstiden är slut skölj noga ur och schamponera med bc Color Save Shampoo.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019