Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 1 betyg
0
0
1
0
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 2 dagar sedan

  Schampoo

  Hej! Bruksanvisningen är väldigt specifik med vad man ska använda för att skölja ur den, funkar det med ett vanligt schampoo också?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   igår 09:47
   Hej Farzaneh!
   Du sköljer ur färgen med bara vatten tills det inte du ser att vattnet är ofärgat. Sedan kan du ha i balsam och låta sitta ett tag och sedan skölja. Det ska inte tvättas ur med schampo :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  " Nya " igora vib.

  Jag har nu testat den nya varianten av Igora vibrance 6,0
  Först tycker jag att den är väldigt odryg jämfört med den tidigare på tub, och då fick man 2 flaskor till nu är det bara en, känns som ½ mängden till samma pris. Den är lösare i konsistensen vilket gör att man kan spilla lättare. Dessutom var färgen helt röd när man blandade den vilket gjorde att man fick lite hicka!! Resultatet är bra ungefär samma som tidigare men jag tycker dock att den slår lite åt det varma hållet, detta är ju en grund färg. Ja det var en ny upplevelse. Jag har använt Igora vib så länge jag kan minnas och alltid varit nöjd.Jag skall förhoppningsvis vänja mig vid denna med men gillar inte att det blir dyrare eftersom det är mindre i förpackningen.
  Gilla
  • för 6 dagar sedan
   håller med dig! Detta blir dubbelt så dyrt och som sagt måtte inte håret bli orange om man tänker på färgen på blandningen ,,,sitter med det i håret just nu. Den gamla var så mkt lättare att applicera i håret och man fick till 2 utväxtfärgningar i en frp.
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 6-0 Mörkblond

1 Betyg
159:-Rek. pris 225:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Intensivtoning/lättfärg med en formula som stabiliserar och kontrollerar hårets inre fuktnivå under färgprocessen samt skyddar mot avbrutna hårstrån. Den ammoniak- och alkoholfria ’liquid to gel’-formulan är fantastiskt mjuk, lätt att blanda, applicera och skölja ur. Formulan är berikad med vitamin B3 och B5 som skyddar och jämnar ut hårytan och ger stålande och livfulla färgresultat.

Användningsområden:
Strålande, uttrycksfulla modetoner.
Intensiva naturnyanser.
Gråhårsutjämning upp till 70% för Natur Extra-nyanser (-00), upp till 50% för Natur- och Modenyanser.
Pastelltoner och glans på blonderat och slingat hår. Glansbehandling för ofärgat eller färgat hår med 0-00 Clear.

1. Förberedelse
Använd alltid lämpliga skyddshandskar (medföljer i kitet).
Applicera på torrt hår.
Innehållet räcker till 1 applicering beroende på hårets längd. – Skruva av korken på applikatorflaskan.
– Häll i hela färgflaskans innehåll i applikatorflaskan.
– Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn och smidig färgblandning.
– Skruva av spetsen på applikatorflaskan och börja genast att applicera.

2. Applicering
a) Om det är första gången du använder färgen: Applicera färgblandningen direkt från applikatorflaskan jämnt från rot till topp och kamma igenom.
Verkningstid: 10-20 minuter beroende på önskad färgintensitet. Längre verkningstid ger mer intensiv färg och bättre gråhårstäckning.
b) Utväxtfärgning: Applicera först färgblandningen endast på utväxten och låt verka 10-15 minuter. Applicera sedan i längder och på toppar och låt verka ytterligare 5-10 minuter.

För fint hår: applicera alltid färgen vid hårfästet runt ansiktet och nacken sist.

3. Efterbehandling När verkningstiden är slut, skölj noga ur och schamponera med till exempel BC Bonacure Color Freeze Rich Micellar Shampoo. Läs bruksanvisningen i kitet noggrant innan färgning.

Köps ofta tillsammans

228:-
487:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019