6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 16 betyg
2
1
2
4
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 9 månader sedan

  Favorit i butiken

  En perfekt toning för att ta bort gula toner och ge en fin pastellig askig ton för de som är riktigt blonda. Slår sällan över. Riktigt bra kvalité och härlig glans!
  3 gillar
  • för 4 månader sedan
   Tack för svar. :)
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Vilken toning?

  Vad är skillnaden på 9,5-21 och 9,5-1?
  Jag har ljust hår och skulle vilja lägga en toning som fräschar upp/tar bort gula oönskade toner. Men vill INTE att det ska bli för kallt/grått.. vilken av dem rekommenderar ni?
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Utväxt?

  Hej! Om man bara vill fräscha till sitt blonda blekta hår och få det kallare, kan man använda denna i hela håret utan att den ljusar upp ens mörkblonda utväxt? Vill inte få guldiga toner i hårbotten :)
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Olivia! Denna kan ljusa upp ditt ofärgade hår cirka ett steg så den kommer att påverkas om du lägger den i hela håret. Dock bör det inte bli allt för guldigt då det är så få steg.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Helt ok

  Jag använde den på min blekta utväxt. Jag tycker färgen blev lite ojämn men jag hoppas att det jämnar till sig efter några tvättar. Det märktes ganska fort när jag hade lagt i den att den nästan bara fäste sig på dom mer slitna och blekta delarna av håret och knappt alls på dom mer friska delarna som t.ex närmast rötterna.

  Nu blir inte mina blekningar helt perfekt jämna eftersom att jag ej är proffs och det kan ha påverkat färgen men jag har testat andra produkter som jag tycker har gett ett jämnare resultat.

  Före och efter bild :)
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Gul/orange hårbotten

  Hej, blekte håret hemma och längderna blev riktigt ljusa men hårbotten blektes mycket mindre. Efteråt hade jag i en färg men den fäste endast i längderna, inte allts i min hårbotten, inte ens en mörkare askblond färg fäste. Skulle denna färg funka? Och bör jag vänta med att färga det igen, är det för att det vart så tätt inpå färgerna inte fäst?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Ida! Om det är stor skillnad nå botten och längderna så kan du behöva bleka botten igen för att resultatet skall bli jämnt. Denna toning bör ta på din botten men lägg den då inte i längderna om de redan dragit åt sig av en askblond färg. Prova att vänta lite innan du tonar din botten.
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  Orange bottenfärg

  Hej,
  Färgade igår utväxten med casting creme gloss 1021. Den brukar alltid bli blond på min naturliga färg (7:a) men den här gången blev det orange! Vad rekommenderar ni för att få en neutral mörkblond nyans på utväxten? Ska jag ta samma en gång till eller något helt annat? Vill inte bli helblekt men inte heller för mörk, vill uppnå en neutral mörkare blond. Kan Igora
  Vibrance 9,5-1 Cendré Toner funka?
  Gilla
  • för 3 månader sedan
   Tack💗
   Gilla

Schwarzkopf Professional
Igora
Vibrance 9,5-1 Cendré Toner

16 Betyg
159:-Rek. pris 225:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Intensivtoning/lättfärg med en formula som stabiliserar och kontrollerar hårets inre fuktnivå under färgprocessen samt skyddar mot avbrutna hårstrån. Den ammoniak- och alkoholfria ’liquid to gel’-formulan är fantastiskt mjuk, lätt att blanda, applicera och skölja ur. Formulan är berikad med vitamin B3 och B5 som skyddar och jämnar ut hårytan och ger stålande och livfulla färgresultat.

Användningsområden:
Strålande, uttrycksfulla modetoner.
Intensiva naturnyanser.
Gråhårsutjämning upp till 70% för Natur Extra-nyanser (-00), upp till 50% för Natur- och Modenyanser.
Pastelltoner och glans på blonderat och slingat hår. Glansbehandling för ofärgat eller färgat hår med 0-00 Clear.

1. Förberedelse
Använd alltid lämpliga skyddshandskar (medföljer i kitet).
Applicera på torrt hår.
Innehållet räcker till 1 applicering beroende på hårets längd. – Skruva av korken på applikatorflaskan.
– Häll i hela färgflaskans innehåll i applikatorflaskan.
– Skruva på korken igen och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn och smidig färgblandning.
– Skruva av spetsen på applikatorflaskan och börja genast att applicera.

2. Applicering
a) Om det är första gången du använder färgen: Applicera färgblandningen direkt från applikatorflaskan jämnt från rot till topp och kamma igenom.
Verkningstid: 10-20 minuter beroende på önskad färgintensitet. Längre verkningstid ger mer intensiv färg och bättre gråhårstäckning.
b) Utväxtfärgning: Applicera först färgblandningen endast på utväxten och låt verka 10-15 minuter. Applicera sedan i längder och på toppar och låt verka ytterligare 5-10 minuter.

För fint hår: applicera alltid färgen vid hårfästet runt ansiktet och nacken sist.

3. Efterbehandling När verkningstiden är slut, skölj noga ur och schamponera med till exempel BC Bonacure Color Freeze Rich Micellar Shampoo. Läs bruksanvisningen i kitet noggrant innan färgning.

Köps ofta tillsammans

413:15
397:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020