4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.2

Baserat på 60 betyg
3
4
8
10
35
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Well Color Touch

  Smidigt och täcker bra och håller länge.
  4 gillar
  • för 9 månader sedan
   Ok. Tack för svaret
   Gilla
 • Fråga om color touch

  Har sen tidigare deep Brown 7/7 & köpte idag vad jag trodde var samma 6/77. Vad är skillnaden & varför heter de samma sak? Ganska förvirrande.
  Tacksam för svar!
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   idag 10:06
   Hej Jenny!
   Skillnaden mellan 7/7 och 6/77 är att 7/7 är ett steg ljusare i färgen, annars har dem samma undertoner. Ju högre första siffran är desto ljusare är färgen :)
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Grönt hår

  Har en kompis som fick grönt/turkost hår efter att hon använde en lila/grå färgbomb. Efter detta blonderade hon håret för att få bort pigmenten och hade sedan i en grå färg. Nu när den gråa färgen tvättats ur så har håret kvar gröna skiftningar. Hon vill gärna vara blond (helst kall). Kan man använda någon av Wellas toningar för att tillsätta lite röda pigment utan att håret behöver bli brunt?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Sonja! Om hon inte vill bli mörkare så kan hon prova att blanda en liten klick röd eller rosa färginpackning med massa balsam. Det skall vara väldigt lite av färgen och man får hellre tillsätta lite mer nästa gång så att det inte slår över i rött/rosa.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Vilken nyans ska jag välja?

  Hej!

  Jag har guldblondt/kopprigt hår som jag önskar färga mörkare och rödare som på bilderna.

  Vilken/vilka nyanser rekommenderar ni?

  + 3

  Gilla
 • för 1 månad sedan

  4/77

  När får ni in färgen 4/77? Den har inte funnits inne på ett bra tag nu?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 4 veckor sedan
   Hej Anna :)
   Dessa har blivit lite försenade från leverantören, men bör komma in denna vecka.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Fläckigt???

  Hej jag färgade precis håret med färgen 4/57 och använde en förpackning men jag har väldigt långt hår. Det har funkat bra förut med en, men denna gång blev håret lite fläckigt. Jag har vissa ljusare partier i håret som inte ser ut att ha fått alls lika mycket färg som resten. Bör jag låta det gå ur eller kan det bli bättre om jag lägger i färg en gång till nu när håret redan är färgat? Borde det jämna ut sig lite om jag kör en omgång till eller finns det en risk att det blir värre istället? Jag hade i färgen ca 15 minuter för att det inte skulle bli för mörkt, kan det ha gjort att färgen tog alldeles för lite på de ljusa ställena? Mvh Wilma
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Wilma! Du kan absolut färga det en gång till men tänkt på att toning till slut adderar och blir mörkare så kan du så prova att vänta ett tag innan du tonar det igen.
   Gilla

Wella Professionals
Color Touch
Wella 5/56 Light Brown Mahogany Violet

60 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Fler nyanser

En intensivtoning som ger en unik kombination av effektiv glans och skimrande färger tack vare Light Color Complex som består av naturligt vax och fiberproteiner. Färgen är fri från ammoniak. Läs bruksanvisningen noga innan du färgar håret.

Innehåller:1 tub Color Touch 40ml, 1 Applikatorflaska med emulsion (1.9%) 80ml, 1 Wella Brilliance efterbehandling 10ml, 1 par handskar.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019