5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 12 betyg
1
3
1
3
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Balayage i dagsläge

  Hej,

  För ett ljusbrunt/bruntresultat blev jag rekomenderar till 8/73. I dags läge har jag svart/mörkbrunt hårbotten och nertill är det balayage som blivit från ljustbruna toner till något mer gulare. Jag vill behålla balayage. Så min fråga är om denna färg resulterar till att balayage effekten försvinner från mitt hår och blir som en ”hel färg” eller om det är endast dem ljusa delarna som får färg.
  Gilla
  • för 4 dagar sedan
   Tog ljusbrun 5n btw på wella goldwell
   Gilla
 • Ljusare

  Hej!
  Tyckte colour touch 6.0 blev väldigt mörk, går det att köra en 7.0 för att ljusa upp eller det blir inte bra?
  Och hur lång tid emellan måste det isf gå?
  Med vänlig hälsning, Oskar
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej igen :)
   Om du använder 7,0 i hela håret, så kommer det troligen bara bli resultat på utväxten och det kommer inte att hände så mycket med resten av håret.
   Gilla
 • Cool Ash

  Jag har alltid haft problem att skonsamma toningar endast håller typ 2 tvättar på mitt hår. Har testat Igora Vibrance Ask Cendre Toner och den var jättefin men som sagt urtvättad megasnabbt. Har tänkt att testa revlon young colour eller den här, vilken skulle ni rekommendera? Är det här en mer hållbar färg? Tänkte nyansen Cool Ash liknar Igora Vibrance Cendre Ask?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Janette :)
   Åh det är svårt att säga, jag skulle säga att dem är snarlika, så det är väl mest en smak sak. Jag tycker dock själv att denna är riktigt bra. 😊👍
   Gilla
 • Vilken färg

  Vilken nyans skanjag välja om jag vill ha så mörkbrun det bara går, men inte svart?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Madeleine! 👋
   Den mörkaste som inte är svart, skulle jag säga är Deep Brown 4/77 Intense Coffee, som inte är svart.
   Gilla
 • 9/01 Cool Ash

  Täcker inte helt det grå i luggen så ska nog börja där nästa gång men är nöjd över resultatet

  + 1

  Gilla

Wella Professionals
Color Touch
Pure Naturals 5/0 Light Brown

12 Betyg
149:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Color Touch är ett färgsystem som består av intensivtoningar där skimrande färger och fantastisk glans skapar ett oemotståndligt och supernaturligt färgresultat. Uppnå förbättrade färgresultat med Color Touch som ger upp till 63 % mer lyster och upp till 57% mer mångfacetterad färg jämfört med obehandlat hår. Det exklusiva Light2Colorkomplexet ger håret liv och skapar en harmoni av sköra färgpigment och ljus som framhäver det vackra i ditt hår med slingor av färg och ljus. Color Touch innehåller fiberprotein och naturliga vaxer som slätar ut håret och gör det exceptionellt glansigt. Den vårdande formulan är skonsam och fri från ammoniak, och den skyddar hårets naturliga, inre struktur.

Brukanvisning: Färgen tvättas ur gradvis och det blir därmed ingen tydlig utväxt om du väljer en nyans som ligger nära din naturliga hårfärg.

Förberedelse: Förbered dig inför behandlingen genom att tvätta håret med milt Wella Shampoo och handduktstorka försiktigt. Ta på de medföljande plasthandskarna. Skydda klädderna med en handduk. Skruva av korken på den genomskinliga flaskan med emulsion. Öppna Color Cream-tuben och häll innehållet i flaskan. Sätta tillbaka korken på flaskan med emulsion.

Användning: Skaka flaskan noggrant för att blanda, skruva bort toppen på appliktorflaskan och börja genast applicera. Applicera från mitten av huvudet och arbeta dig bakåt. Applicera sedan i ansiktets riktning. Kamma igenom håret för att få en jämnare fördelning.
Verkningstid: Låt färgen verka i 20 minuter. Om håret är permanentat, poröst eller redan färgat rekommenderar vi en verkningstid på 15 minuter. Ju längre verkningstid, desto mer intensivt färgresultat.

Skölj ur: Tillsätt varmt vatten i håret och arbeta upp ett skum. Massera hårflästet och hårbotten försiktigt. Skölj noggrant tills vattnet är klart, schamponera ännu en gång vid behöv.

Kompletterande vårdande Behandling
Upptäck Wella Professionals Brilliance Treatment, som har utformats för att omedelbart öka lyster i Wella Professionals färger, som Color Touch. Det ger liv och rörelse även till fint hår och gör det oemotståndligt. Applicera efter schamponering. Lämna i 5 minuter, skölj sedan ordentligt.

TIPS!
- Color Touch bör inte användas på blekt hår eller på hår som andel gråa hårstrån eftersom resultatet kan bli intensivt och ett annat än det förväntade.
- Ett jämnt resultat kan uppnås på torrt och poröst hår om man först applicerar färdigen i hårrötterna och sedan 2/3 av längden. Applicera resterande färg på resten av håret efter 5-10 minuter.
Låt färgen verka i 10 minuter. Om du är osäker kan du testa på en hårslinga före användning.
- Om håret är tjockt och grovt kan du utöka verkningstiden med 5-10 minuter. Vi rekommendrar även att du i så fall anänvder 2 förpackningar Color Touch till första applikationen av Color Touch.

Köps ofta tillsammans

448:-
507:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter