19 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.0

Baserat på 86 betyg
7
7
9
17
46
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Resultat på några minuter

  Använde mig av detta färgbalsam på slitet, gult och frissigt hår - fick ett synbart resultat på bara 3-4 minuter. Givetvis hade jag kunnat ha i balsamet längre, men det kändes riskabelt att utmana ödet med slitet hår. Efteråt kändes håret glansigt, fräsch och mindre gult i tonerna. Rekommenderar starkt!
  23 gillar
  • för 5 månader sedan
   Den ska jag testa! Ser fint ut. Mitt hår påminner om ditt.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  Frisör på Lyko
  för 8 månader sedan

  Bra pigment

  Det här balsamet är verkligen pigmenterat! Så vill man ha bra effekt färgmässigt är den bra. Däremot liknar doften herrparfym och faller mig inte i smaken. Upplevde inte att håret blev speciellt mjukt så fick köra men ett annat återfuktande balsam efter. Mitt hår fick en kall och fin ton efter men i mitt fall drar doften ner betyget.
  4 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Blöder och luktar starkt

  Fin färg och kraftfullt pigmenterat men luktar väldigt starkt kemiskt. Det som dock drar ner betyget rejält är att denna inpackning blöder något kopiöst, framförallt vid applicering och hela duschen får sig ett stänk av rött men även vid hårtvätten efter blöder det ur betydligt mer än Revlons färginpackning.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Super-resultat på nolltid!

  luktar gott och gör underverk på blonderat hår! Får den där nyfärgade ”kommer från frisören” känslan varje gång jag använder den. Brukar ha den allt från 5-30 minuter beroende på vad jag har tid och ork med. Fem minuter räcker gott för att fräscha upp håret! + i kanten är också det låga priset.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Stark parfymdoft och blödande färg

  Stort minus för stark doft som nästan luktar som rengöringsmedel. Färgen fortsätter blöda tills andra duschen efter applicering! (Speciellt när det kommer i kontakt med vatten.) Försökte skölja noggrant efter applicering men vattnet blir aldrig helt klart. Väldigt kladdigt att använda och det är oundvikligt att stänka ner hela badrummet, men det går att torka bort som tur är. Första gången applicerade jag enligt anvisningar, i duschen, det rekommenderar jag inte. Bättre att göra det på torrt hår innan man tvättar håret. Färgen håller kanske bara till andra/tredje duschen, sen skiftar det till andra nyanser, i mitt fall orange/brunt. Den röda färgen lutar nästan mer åt magenta, hade mer velat ha mörk röd/burgundy hållet. Kommer inte köpa igen.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  C/56 200ml Ruby Red

  Är ”C/56 200ml Ruby Red” en varm eller kall färg?
  Jag letar nämligen efter färgbomb/färginpackning med bra pigment åt det kalla (blå) hållet.
  - Har ni nåt bättre tips annars?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Linn
   Ruby Red är inte supervarm och har lite blå kalla pigment, Den är fortfarande väldigt röd.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Snygg färg!

  Fin röd färg och detta är första gången jag använder denna.
  Det ända negativa tycker jag är att vattnet blev aldrig klart hur mycket vatten man än använde eller hur länge.
  1 gillar

Lyko
Haircolor 200ml C/17 White Platinum

86 Betyg
95:20Rek. pris 119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Hårbalsam som färgar och ger omedelbar glans åt alla typer av hår. Kan enkelt sköljas ur.

Användning: Använd handskar. Fördela balsamet jämt på tvättat och handdukstorkat hår och låt verka i 3-10 minuter, beroende på önskad effekt. Skölj med rikligt med vatten. Färgen tvättas gradvis ur och är borta efter 5-6 tvättar. Vid extremt poröst hår varar färgeffekten längre än 5-6 schamponeringar.

VARNING!
Kan orsaka allergiska reaktioner. Det rekommenderas att du först gör ett test för att se om du är känslig mot produkten. Använd inte för att färga ögonfransar eller ögonbryn. Använd inte vid känslig eller irriterad hårbotten. Undvik att få produkten i ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen ska du omedelbart skölja ögonen med rikligt med vatten. Se till att skydda dina kläder. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd endast för avsett syfte.

Räcker till 8-10 användningar.

200ml

Finns även i paket

Lyko
Silver Shampoo + Haircolor
199:-Rek. pris 249:-

Köps ofta tillsammans

254:40
447:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019