27 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 229 betyg
51
21
28
37
92
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Stjärna ☺️

  Använde en annan föripakning innan men när den tog slut så tänkte jag att jag skulle testa denna istället, och jag blev väldigt imponerad då jag såg resultat på en gång efter bara några minuter! Håret blev mycket kallare och mjukare efter bara en tvätt, så kommer definitivt att fortsätta med denna.
  17 gillar
  • Detta inlägg är borttaget
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 8 månader sedan

  Blev grönhårig

  Jag har varit flitig användare av Revlons färgbomber under ca. Fem års tid och har alltid varit väldigt nöjd tills denna sommar då mitt hår plötsligt började skifta i grönt. Först trodde jag att det berodde på att jag badat så mycket men tyckte det var märkligt att min syster, som också har färgat ljust hår, inte blev grön. Under hösten tänkte jag att jag skulle färga askblond över mitt gröna hår och hoppas på att täcka färgen något. Resultatet blev katastrofalt!! Jag såg ut som jokern! Den gröna färgen blev ännu mer framhävande. Bokade akuttid hos min underbara frisör som spenderade en heldag med att försöka rädda mitt hår! Vi försökte först bleka bort det gröna vilket gjorde det ännu grönare. Se bifogad bild. Vi ville behålla det ljusa eftersom jag kämpat i över ett års tid med att gå från mörkhårig till ljushårig skonsamt och successivt för att behålla längderna som jag sparat i fem års tid. Efter massa intensivinpackningar och fortsatt grönt hår gick jag med på att neutralisera det gröna med en varm röd färg istället. Tro det eller ej men så fort den röda färgen kom i så lossnade det gröna helt. Men jag blev tvungen att klippa av en och en halv dm av mitt långa hår och vara rödhårig istället. Efter det här fick vi reda på att Revlon har bytt en del i innehållet på de kallare tonerna i sina färgbobmer och att flera rapporterat att de blivit grönhåriga efter det. Jag har slutat använda revlons produkter eoch idag är jag tillbaka till mitt blonda fina hår igen men har fått börja om och spara ut. Många års slit och tålmodighet helt i onödan! Jag tycker ni borde skriva en liten varning till era kunder om vad som kan hända! Jag är långt ifrån den enda som blivit grönhårig.
  8 gillar
  • för 3 månader sedan
   Åh Herregud.... detta förklarar varför mitt hår blivit grönt av denna färgbomb. Och jag som alltid använt den i flera år! Hemskt!!! Har använt min senaste bara 2 gånger. Kommer inte använda den mer
   Gilla
 • för 5 dagar sedan

  Love it!

  Tycker dessa är räddningen om man vill få lite liv i håret igen. 931 är min favorit i mitt hår eftersom den kan ibland ge lite av en rosé hint av någon anledning :)
  Alla är bra dock och man kan ju alltid blanda nyanser dessutom. Passar för en liten touch up helt enkelt mellan färgningar :)
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  En fråga

  Jag har färgat håret till en kall brunfärg och skulle vilja bevara det kallt. Skulle frosty beige passa på mitt hår? För har ännu några varma toner kvar.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 dagar sedan
   Hej Isabella
   713 frosy begie har mest askiga pigment, men även några guldiga toner, men den kan absolut funka. :)
   Gilla
 • Färginpackning

  Hej! Undrar om denna fungerar utan att ha färgat håret först? Skulle vilja använda en toning till mitt naturligt silvergråa hår men utan att behöva färga. Ibland vill jag bara byta färg för jag är så trött på min egen (har tidigare färgat i 30 år, så jag vet) men då blir det till att fortsätta med färgning och därför hade jag velat prova en toning som tvättas ur håret på några gånger. Om denna sorten inte fungerar på hår som är ofärgat, vad finns det då för alternativ om man vill ändra färg tillfälligt? Tacksam för tips/ Rose-Marie
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Rose-Marie
   Tyvärr så funkar inte dessa färginpackningar på ett ofärgat hår, då skulle jag istället rekommendera att du kikar på dessa https://www.lyko.se/ref/ref-colour-boost-masque-ash-brown som biter :)
   I och med att du är så pass ljus, så finns en risk att färgen suger sig fast och kan vara lite svår att ta ut, bara så att du är medveten om det.
   Lycka till! :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Hur länge sitter färgen!

  Hej!
  Jag är kallblond och har en violett färgbomb hemma och funderar på att lägga den i mitt hår då jag vill testa att färga till en ”häftig” färg. Skulle vilja veta innan hur länge denna färg ligger i håret och om det återställer sig till det blonda när de tvättats ur?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hejsan!
   Tyvärr är det så att lila och rosa pigment har en tendens att bita sig fast i håret lite längre och är du dessutom väldigt ljus så kan det dröja ett tag innan färgen försvinner. Du skulle kunna blanda med balsam, för att få en mer pastellig och lite ljusare färg :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Intense silver

  Hej! Funderar på att börja använda 1011 Intense silver på mitt hår efter färgning hos frisör. Det var hon som rekommenderade den för att i längden hålla färgen. Däremot är jag lite orolig för alla som skrivit att håret blir grönt och vill inte att det ska hända mig då jag lagt mycket pengar på den färgen jag har nu. Så min fråga är väl om det kommer bli grönt eller om det kommer reagera på nåt konstigt sätt med det nya innehållet i 1011. Bifogar bild.
  //Jennifer :)
  Gilla

Revlon
Nutri Color Creme
270 ml 200 Violet

229 Betyg
189:-Rek. pris 207:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till10 gånger och fördela cremen i håret meden kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låtcremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

OBS! Har du aldrig använt produkten tidigare så rekommenderar vi att du testar på en mindre slinga av underhåret först, för att vara säker på att det blir det resultat du önskar.

270ml

Köps ofta tillsammans

478:-
237:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019