11 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.1

Baserat på 221 betyg
18
21
16
40
126
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 32 månader sedan

  Otroligt nöjd!

  Jag har haft problem med att mitt hår fort blir fett och har problem med mjäll och har krusigt hår. Nu har jag använt detta schampoo och balsam 2 gånger och jag märker redan skillnad! Nu behöver jag inte duscha håret varje dag och det är mjukare. Nu har jag hittat rätt!
  21 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  Fett hår

  Doftar jätte gott och gör håret väldigt mjukt. Men tyvärr blev håret fett jätte fort. Fick känslan att man fick tvätta håret oftare. Gav dem en chans i ca två månader men upplevde inte att det blev bättre. Kan tänka mej att den passar mer för den med torr och känslig hårbotten.
  3 gillar
  • för 8 månader sedan
   Har fet hårbotten o torrt hår vil Ken nu rekomenderar champo o balsam som ska köpa då
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Guds gåva till håret!

  Jag har haft problem med kliande och flagande hårbotten i månader, testat allt möjligt från apotekets sortiment men utan resultat. Blev tipsad om dessa av personal i lykos butik, chansade och jag ångrar mig inte en sekund! Tvättat håret 4 gånger och min hårbotten är så tacksam 🙏🏼 allt kliande och flagande är som bortblåst. Tack till ig som rekomenderade och till Maria Nila för dessa underverk 🥰
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  värdigt köp!

  Jag har experimenterat & prövat massor av schampoo & ritualer för min torra hårbotten och denna har faktiskt funkat! Äntligen mår mitt hår bra och jag är väldigt glad för att ha gjort detta köp då jag var osäker att det inte skulle hjälpa och pengarna skulle bli ett slöseri. Men jag kan ärligt säga att detta är en värdig investering för hårets bästa! <33 ANVÄNDNING : Jag brukar börja med att lägga schampoo noga för att få det i all hårbotten, personligen lägger jag inte schampoo i längderna utan endast till axlarna. Men om det kommer ned till mina längder är de inga problem. Sedan tvättar jag bort och lägger konditioner i delen av håret som inte fått schampoo, noga med att inte få i hårbotten & hår närmare hårbotten. #tävling
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Fett hår

  Hej, jag duschar sen efter 2 dagar märker jag mitt hår blir fettigt och äckligt så har ni tips vilket Maria nila jag ska använda för folk säger det hjälper mot fettigt hår ?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Josefine. Maria Nilas Heal-serie uppskattas främst hos personer med torr hårbotten... eller andra hårbottensproblem. 😇 Volym-serien skulle kanske passa - är bra för att få ett lyft från hårbotten. 👍
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Wow

  Wow, doftar ljuvligt. Har problem med torr och eksemig hårbotten. Har nu använt Maria Nila 1v och min hårbotten är nästintill perfekt igen. Så glad att jag provade denna produkt. Kommer beställa igen 💫🌟
  #tävlning
  2 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Torrt och kliar

  Jag har använt dessa produkter nu i nästan ett år eftersom jag haft väldigt fett hår och problem med mjäll men nu på sistone har de gjort att mitt hår har blivit torrt, frissigt och jag har även fått en kliade hårbotten. Finns det något jag kan göra åt detta? Tillför deras hårinpackning mer fukt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Malin!
   Ah vad tråkigt och höra, i och med att Heal är framtaget just för en hårbotten med lite problem. Det du kan göra är att du köper inpackningen soft, för att tillsätta lite fukt också, så får du med båda delar 👍😊
   1 gillar

maria nila
Head & Hair Heal
Paket

221 Betyg
559:-Rek. pris 578:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Head & Hair Heal Shampoo
Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblemsamt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktionoch motverkar håravfall. 

Användning:
Massera in schampot i håroch hårbotten, skölj ur och fortsätt behandlingen med inpackningoch balsam. Anpassad för dagligt bruk.

350ml

Head & Hair Heal Conditioner
Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion och motverkar håravfall. 

Användning:
Applicera i nytvättat hår,skölj ur. Anpassad för dagligt bruk.

300ml

Head & Hair Heal behandlar och förebygger mjäll och andra hårbottenproblem, motverkar håravfall och stimulerar hårtillväxten. 

Köps ofta tillsammans

878:-
1337:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter