2 looks

Looks

Transformation deluxe!
Olaplex magic

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 49 betyg
2
4
3
5
35
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Riktigt bra!

  Jag har använt Olaplex1-3 i flera år. Igår gjorde jag en behandling tillsammans med både 4 och 5. Wow! Otroligt drygt balsam. Behövdes ytterst lite och jag har riktigt långt hår. Håret kändes bra i texturen. Rekommenderas även shampoot Testa!
  9 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 25 månader sedan

  Olaplex balsam No5 och Olaplex shampoo No4

  Jag har fint hår med något torra toppar.
  Jag har använt Olaplex No3 regelbundet och tycker att det är en helt fantastisk produkt!
  Därför "kastade jag mig över" det här balsamet No5 och schampot No4 så fort det fanns att köpa.
  Det utlovar att reparera, stärka och ge optimal fukt till håret.
  Även om det är nog så bra sammansättning i produkterna så upplever jag att mitt hår bara blir torrare efter användning. Håret blir som svinto i längderna direkt efter tvätt och alla småhår står rakt ut och jag upplever även att det blir frizzigt (vilket jag aldrig har gjort innan). Jag blev tvungen att återfukta hårlängderna med mer olja än normalt för att få bort allt det sträva och frizziga. Nej, det här var en besvikelse.
  4 gillar
  • för 2 veckor sedan
   Inte konstigt när man går igenom ingredienserna.. Aldrig sett så många dåliga komponenter i en och samma produkt. Skrämmande!
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bästa balsamet för mitt hår

  Har under flera år använt detta balsam som hjälpt mig få tillbaka kvalitet på mitt hår. Har haft alla hårfärger man kan tänka sig och fick tillslut tillbaka mitt blonda hår. Denna produkten har hjälpt mitt hår att gå från tuggummi hår till att inte ha en enda tova! Väl värd sina pengar!! #tävling
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Inte för tjockt hår

  Jag fattar inte alls hypen på denna?
  Om man har tjockt och långt hår så funkar inte denna alls!!
  Konsistensen på balsamet är mer som en kräm det är kanske därför det inte åker in lika lätt i mitt hår?
  Mitt hår blir helt kaos pga balsamet men schampot däremot är jätte bra!
  Rikigt besviken med tanke på all hype och priser osv..
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Super

  Riktigt grym produkt !
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Olaplex balsam no 5

  Mitt blekta hår älskar detta balsam! Tillsammans med olaplex schampo är detta det bästa mitt hår testat. Drygt så ingen fara med priset.
  #tävling
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Inte levererad efter 11 dagar!!

  Beställningen lades 30/11, 10 december änny ej levererad! Försökt kontakta Lyko via mail och deras Facebook. Ingen respons alls! Uruselt! Men fakturan är skickad!

  Leverera beställda produkter innan ni ber om omdöme.
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Jimmy. Vad bra att du skriver här! Ditt FB-meddelande hade olyckligt nog missats i det höga flödet. Jag är verkligen ledsen för det! Min kollega Maja kommer att svara dig direkt. Håll ut lite till så ska vi kika på vad som kan ha hänt din order. 😊👍
   Gilla

Olaplex
Be Berry
Bond Maintenance Conditioner No5 250 ml

49 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

250ml

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

368:-
1367:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter