1 användarbild
2 looks

Looks

Transformation deluxe!
Olaplex magic

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 72 betyg
2
5
6
8
51
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 20 månader sedan

  FANTASTISKT!

  Har aldrig varit med om ett så drygt schampo(och då har jag testat mååånga). Kändes fantastisk bra och ska bli spännande att använda under en lång period. Älskar olaplex och körde såklart no.3 innan och no.5 efteråt.
  13 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 25 månader sedan

  Olaplex shampoo No4 och Olaplex balsam No5

  Jag har fint hår med något torra toppar.
  Jag har använt Olaplex No3 regelbundet och tycker att det är en helt fantastisk produkt!
  Därför "kastade jag mig över" det här schampot No4 och balsamet No5 så fort det fanns att köpa.
  Det utlovar att reparera, stärka och ge optimal fukt till håret.
  Även om det är nog så bra sammansättning i produkterna så upplever jag att mitt hår bara blir torrare efter användning. Håret blir som svinto i längderna direkt efter tvätt och alla småhår står rakt ut och jag upplever även att det blir frizzigt (vilket jag aldrig har gjort innan). Jag blev tvungen att återfukta hårlängderna med mer olja än normalt för att få bort allt det sträva och frizziga. Nej, det här var en besvikelse.
  9 gillar
  • för 13 månader sedan
   Du behöver bara detoxa en gång och kan ju köpa en liten flaska Maxi Wash.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Mycket bra produkter!

  Ett superdrygt schampo som fungerar utmärkt på mitt balayagebehandlade hår där topparna blir torra. Jag kombinerar med övriga produkter i serien och håret mår jättebra! #tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Underbar!

  Älskar olaplex-serien. Värt varenda krona. Dryg, räcker länge och håret får fint lyster. #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Nja...

  Dryg och bra. Men inte värt pengarna. Märkte inte av att håret blev fantastiskt bättre än innan. Det blev rent och luktade gott. Men...Finns bättre schampoo för pengarna.
  2 gillar
 • för 3 månader sedan

  Värsta någonsin!

  Det här shampoot fick mitt hår att falla ut i klumpar! Aldrig varit med om något liknande. Efter ett x antal ångestattacker i duschen och ifrågasatte mig själv vad som är fel på mig så glömde jag att använda det shampoot en tvätt och mitt hår slutade att falla ur i klumpar.
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Super nöjd

  Har använt mitt schampoo från olaplex i 7 månader och lite drygt under halva flaskan är kvar (tvättar alltid håret i två omgångar vid varje tvätt). Märker en stor skillnad på håret främst då mitt hår var väldigt slitet och torrt innan. Luktar gott och löddrar fint vilket gör de lätt att fördela. Bör tillägga att jag inte färgat håret på 4år. Rekommenderar verkligen!!
  Gilla

Olaplex
Bond Maintenance Shampoo No4 250 ml

72 Betyg
299:-
Beskrivning
Ingredienser
Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

250ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1737-105-0250

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter