2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.2

Baserat på 58 betyg
11
10
9
12
16
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  Alla gula toner försvinner!

  Efter att jag i våras gjorde en urfärgning och blondering för att få tillbaka min vanliga hårfärg så har jag haft problem med gula toner i håret.. Men inte längre efter att ha testat denna underbara kombination med silver schampoo och balsam! Dessutom är påde shampoot och balsamet veganskt vilket bara är positivt ❤️
  5 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Intensiv tvätt

  En fråga är om man kan använda detta schampot som jag gör med ett annat silverschampo. Då har jag i schampot i 10-15 min och får ett iskallt resultat och sen tvättar jag med vanligt schampo i en månad. Sen gör jag samma procedur igen. Eller är detta schampot mer som vardags schampo med lite lila pigment?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Sophie✨ Detta är också ett silvershampo med lila pigment så då skall du nog använda ett opigmenterat shampo när du inte använder ditt silvershampo.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Ingen skillnad..

  Fungerar inte alls på mitt hår! Vet inte om jag inbillade mig men tyckte att mitt hår blev grönt utav dessa produkter. Använder även masken som hör till men nej nej nej nej. Köp en liten reseförpackning om det finns för att testa först!
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bästa silver schampoot och balsamet!

  Detta schampoo och balsam får verkligen bort alla gula toner och dessutom luktar dem riktigt gott! Verkligen värt priset :)
  #tävling
  2 gillar
 • för 7 månader sedan

  4

  Håret känns mjukt och följsamt när balsamet får verka några minuter.
  2 gillar
 • för 7 månader sedan

  Blont hår

  Hej!
  Vad händer om jag använder detta i färgat blont hår? Blir de ljusare gråare?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Alexandra :)
   Har du ett ljust, blont hår så kommer dessa att dämpa eventuella gula toner och ge ett kallare resultat. Har man väldigt ljust hår så kan det dra åt det gråa hållet.
   Gilla

maria nila
Sheer Silver
Duo

58 Betyg
479:-Rek. pris 498:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Maria Nila Palett Shampoo Sheer Silver
Ett sulfat- och parabenfritt shampoo för blont hår med violetta pigment och björnbärsextrakt som neutraliserar gula nyanser i blont hår, ger glans och styrka till hårets struktur.
Colour Guard Complex skyddar håret och minskar färgförlust i samband med tvätt, värmestyling, UV-strålar och fria radikaler.

350ml


Maria Nila Palett Conditioner Sheer Silver
Ett utredande balsam för blont hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Violetta pigment och björnbärsextrakt neutraliserar gula nyanser i blont hår, ger glans och styrka till hårets struktur.
Colour Guard Complex skyddar håret och minskar färgens förlust i samband med tvätt, värmestyling, UV-strålar och fria radikaler.

300ml 

Köps ofta tillsammans

758:-
1007:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter