1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 26 betyg
10
4
1
1
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 veckor sedan

  Härlig trio som ger askblont hår

  Dessa produkter ger askblont, inte grått hår. Dessutom fortsätter håret att vara fint och återfuktat. Använder Heal trio vid varannan tvätt.
  Gilla
 • för 34 månader sedan

  Luktar gott

  Har använt de här produkterna i några månader. Fastnade pga innehållet. Men det enda jag känner/märker efter tvätten är att håret luktar gott men ser likadant ut som innan tvätten. Jag har använt andra produkter tidigare och jag lär gå tillbaka till dem.
  Gilla

maria nila
Sheer Silver
Trio

26 Betyg
649:-Rek. pris 747:-

Maria Nila Palett Shampoo Sheer Silver
Ett sulfat- och parabenfritt shampoo för blont hår med violetta pigment och björnbärsextrakt som neutraliserar gula nyanser i blont hår, ger glans och styrka till hårets struktur.
Colour Guard Complex skyddar håret och minskar färgförlust i samband med tvätt, värmestyling, UV-strålar och fria radikaler.

350ml

Maria Nila Palett Conditioner Sheer Silver
Ett utredande balsam för blont hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Violetta pigment och björnbärsextrakt neutraliserar gula nyanser i blont hår, ger glans och styrka till hårets struktur.
Colour Guard Complex skyddar håret och minskar färgens förlust i samband med tvätt, värmestyling, UV-strålar och fria radikaler.

300ml 

Maria Nila Palett Masque Sheer Silver
En skonsam behandling för blont hår som återfuktar, ger näring och ett silkeslent resultat. Björnbärsextrakt ger glans och lyster till håret.

Colour Guard Complex skyddar håret och minskar färgförlust i samband med tvätt, värmestyling, UV-strålar och fria radikaler.

Användning:
Applicera på nytvättat, fuktigt hår. Låt verka i 3 minuter. För en mer djupverkande effekt, applicera i handdukstorkat hår och låt verka i 5-10 minuter. Skölj noga och avsluta behandlingen med ett balsam.

250ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019