14 användarbilder
3 looks

Looks

Transformation deluxe!
Olaplex magic
Mina favoriter från Lyko.se

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 640 betyg
57
98
80
92
313
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 32 månader sedan

  Magisk för håret!

  Använder olaplex 1 gång i veckan och varje gång jag använder det så blir håret så himla fint, mjukt och starkt! Flaskan är inte så stor och priset är upp där men flaskan räcker länge och det ger ett fint resultat.
  55 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 9 månader sedan
   Hej Isabell :)
   Denna är för hemmabruk.
   Frisörerna använder en produkt för salong.
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 20 månader sedan

  Passade inte mitt hår

  Mitt självlockiga ljusa ofärgade långa hår blev bara torrare efter varje gång med rekommenderad fuktinpackning efter från malibu.
  5 gillar
  • för 6 månader sedan
   Tack för tipset, den ska jag med prova
   1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  .

  Måste jag använda shampo och balsam innan?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Rama. Nej det behöver du inte, dock är det viktigt att håret är RENT - alltså att du inte har några produkter eller produktrester i håret, eftersom det förhindrar produkten från att ta sig in i hårstrået och göra nytta. Behöver du tvätta så ta bara schampo. Efter behandlingen rekommenderar jag inpackning och balsam. 🙂👌 Lycka till!
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Y

  Hej jag har köpt en men vet inte riktigt hur vad menas man med handdukstorkat hår? Jag har använt den en går med blöt hår o sen tvättade jag den med balsam det står också om håret är skadad så ska man använda den 2-3 gånger per vecka
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   "Handdukstorkat" betyder att håret är fuktigt - som när du kommit ur duschen och torkat håret lite med handduken. Viktigt att håret är fuktigt. Olaplex jobbar endast så länge håret är fuktigt. Vissa låter den verka över natten och då kan man exempelvis packa in håret i plast för att hålla fukten längre. Det är individuellt hur man vill göra efter behandlingen. Vissa sköljer bara ur, vissa skäljer och har i balsam, och vissa tvättar med shampo, balsam och inpackning. Olaplex No3 har inga mjukgörande egenskaper så jag rekommenderar skarpt en vårdande och reparerande inpackning samt balsam, efter behandling.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Ola Plex - Om man inte vill köpa nummer 4,5, funkar REF-serien?

  Hej,

  Om man endast köper nummer 3, vilket schampo och balsam är det bra att köra på till då? Funkar ex REF.Ultimate Repair serien?

  Undrar även då jag fick Ola Plex en gång på salong och det i princip förstörde mitt hår om man eventuellt ska detoxa sitt hår innan, och om det finns ett billigt schampo för det? Ex barnängen normal kan det fungera innan man provar Ola Plex hemma?

  Tack på förhand!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Ida. Du kan använda vilket schampo och balsam du vill. Eftersom du använder Olaplex No3 tar jag för givet att du har ett skadat hår, i behov av lite extra kärlek, så jag skulle rekommendera att du använder reparerande produkter. REF.Ultimate Repair låter som ett ypperligt val! 😊👌💕

   Låter som en toppen-idé att använda ett sulfat-schampo alternativt detoxande schampo innan du applicerar Olaplex No3, eftersom det är viktigt att du inte har några produktrester i håret. Kom ihåg INPACKNING och balsam efter behandlingen. 🙂🤞 Olaplex reparerar... men mjukgör och vårdar inte.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Fantastiskt!

  Super bra! Håret blir lent, fint och fräscht! :) #tävling
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hur ska jag använda den?

  Hej
  Ska jag använda den No 3 efter jag använd shampo och balsam? Eller direkt efter schampo ?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Hadil🌸 Du använder den efter shampo och förre balsam👍
   Gilla

Olaplex
Hair Perfector No 3 100 ml

640 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

En hemmabehandling med minst 10 minuters verkningstid, en gång per vecka i handdukstorrt hår. För bästa effekt bör håret vara rent före applicering. Efter behandlingen tvättas produkten ur med schampo och använd med fördel även återfuktande balsam/inpackning. Precis som övriga Olaplex-produkter så lagar No.3 Hair Perfector disulfidbindningar i håret.

Ett tips är att använda produkten under minst 20 minuter och gärna över natten.

100ml

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

998:-
927:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter