Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 3 betyg
0
0
2
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  helt okej

  Varken bra eller dålig. Beror på vad man köper. Jag köpte tyvärr 200g men blev inte så nöjd som jag hade hoppats. Själva hästsvansen är jätte fin med riktigt bra kvalite samt ger verkligen volym och man känner sig "Extra". Men just för att jag köpte 200g så blev de för tungt och mitt hår klarade inte av det. Nästa gång får jag kanske köra på 160g, men de e ju dyrt..
  Gilla
 • för 14 månader sedan

  Ponytail

  Hej👋🏼 Undrar om man kan färga bellamis ponytail?? Då jag själv har jätte rött hår.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 14 månader sedan
   Hej Louise! Det kan den göra men eftersom att det är syntetiskt hår så är det svårt att veta hur färgen blir samt att man förstör kvalitén snabbe om man behandlar.
   Gilla
 • för 16 månader sedan

  Färg!

  Hej!
  Jag har tidigare beställt löshår från er men då poze löshår i färgen 12NA/10B sunkissed Beige. Vilken utav färgerna borde jag välja till hästsvansen? Ash blonde känns alldeles för kall. Och dom andra känns antingen för ljusa eller mörka.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 15 månader sedan
   Hej Sophia! Beklagar det sena svaret. Ingen av dessa är tyvärr jätte lik den färg du tidigare använt. Dirty Blonde är den som är närmast.
   Gilla
 • för 22 månader sedan

  BELLAMI HAIR LÖSHÅR HÄSTSVANS 180G CHOCOLATE BROWN

  Hej,
  Behöver lite hjälp att beställa denna lössvans. Vi har varit i er butik på a6 i Jkpg och jämfört med löshår från Rapunzel nr 6 . Är denna nyans samma som Rapunzel nr 6 ? Tycker att det är lite svårt att se själv,första gång jag köper sånt här.
  Mvh Alena
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 22 månader sedan
   Hej Alena! Jag har fotat förpackningarna bredvid varandra för att kunna ge dig en så rättvis bild som möjligt. Till vänster ser du rapunzel nr 6 och till höger ser du bellami chocolate brown. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om du har några funderingar. / Amanda
   1 gillar
 • för 26 månader sedan

  Fäste

  Vad är det för fäste? Är det en liten del man snurrar runt sitt eget hår?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 26 månader sedan
   Hej Amanda! Det är en sådan du hakar i över din egen hästsvans. Om du trycker på någon av de ljusare färgernas bild så ser du tydligare.
   Gilla

Bellami Hair
Löshår Hästsvans 180g Off Black

3 Betyg
799:-

Fler nyanser

Bellami's hästsvansar är tillverkade av 100% premium syntetiska fibrer. Detta gör dem otroligt slitstarka och värmetåliga upp till 200 grader.
Eftersom de inte är tillverkade av Human hair kan nyanserna variera något.

Hästsvansarna finns i 3st olika storlekar/ längder:

160g & 51cm
180g & 61cm
200g & 71cm

OBS "Kan jag färga mitt Bellami löshår? Våra förlängningar från Bellami Hair är 100% mänskligt hår som har gått igenom sin egen färgningsprocess, och även om de konstruerades för att acceptera färg föreslår vi att du får en professionell åsikt av en erfaren colourist. Färgning kan leda till förkortning av dina BELLAMI's livslängd och kan eventuellt skada löshåret om det inte görs korrekt. Vi rekommenderar att du inte bleker håret eller använder blekningsmedel.

Vi rekommenderar inte att du färgar våra Balayage eller Ombre löshår eftersom de redan har bearbetats flera gånger. På grund av behandlingen de har gått igenom tar de inte färgning väl.

Tänk på att om du väljer att färga dina BELLAMI"s är det upp till kundens diskretion och gjort på egen risk. Reklamationer på grund av misslyckade färgnings försök godkänns ej."
 • Kategori:Ponytail
 • Artikelnummer:
  2094-105-0009

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020