Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nashi Argan 100ml

29 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Välj storlek

30 ml

Denna produkt går endast att köpa i butik

Hitta närmsta butik

Nashi Argan är en blandning av dyrbara naturliga grunder av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linfröolja) som reparerar , ger näring och glans på en och samma gång. Passar för alla typer av hår.

Bruksanvisning: applicera en liten mängd av produkten, i relation till hårets längd, i handdukstorkat  hår. Kamma igenom håret med en bredtandad kam, styla sedan håret som du själv vill. Skall ej sköljas ur.
 
Formula: 
Organic Virgin Argan Olja (Argania Spinosa Kernel Olja) och organisk Linfröoljal (Linum Usitatissimum Olja). Arganolja är dyrbar och sällsynt för särledes lång, arbetsintensiv och utdragen process  40 kg frukt från Argania Spinosa träd behövs för att göra en liter olja. Den kan stimulera vitala cellers funktion samt ge näring och fukt på djupet åt alla typer av hår.

100ml

Nashi Argan

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  fantastisk!

  Har provat många arganoljor, men denna är faktiskt den bästa jag testat! Den är dryg, doftar extremt gott och håret blir oerhört mjukt. Hjälper verkligen jättebra mot torr och kliande hårbotten också!

  lykyk
  för 1 månad sedan
 • Hårolja

  Ett måste bland alla hygienartiklar 😊

  Marie8049
  för 4 veckor sedan
 • bästa oljan

  denna oljan är ett måste i vårt hushåll !både jag och barnen använder den främst till håret och speciellt barnens trassliga hår men dessutom till våra torra händer. Denna lukta ljuvligt gott. jag har testat andra oljor men denna slår allt:)

  Emelie1538
  för 1 månad sedan
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017